Park El Andaluz Europa-Park - 3 Zile

Park El Andaluz Europa-Park

Pret: de la 756 Euro /2 adulti + 1 copil de pana la 10 ani /pachet

Perioada: 19.06 – 21.06.2020

Hotel Park Santa Isabel 4**** este situat între Pădurea Neagră şi câmpia Rinului, acest complex cu temă spaniolă se află în cadrul parcului tematic Europa-Park din Rust, aproape de Freiburg. Oferă o piscină în aer liber şi facilităţi spa.

În spatele faţadei în stil andaluz a complexului Erlebnishotel El Andaluz Europa-Park, oaspeţii sunt întâmpinaţi de un hol mare, cu un candelabru elegant şi mozaicuri mediteraneene autentice. Toate camerele au podea din teracotă, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie modernă.

Restaurantul hotelului El Andaluz oferă o varietate de preparate tradiţionale spaniole şi internaţionale. Barul El Circo serveşte diverse băuturi.

Complexul Europa-Park oferă o saună, o baie turcească şi servicii de masaj, precum şi o sală de jocuri, un teren de joacă pentru copii şi o terasă în aer liber. Clubul de golf Breisgau se află la doar 15 minute de mers cu maşina.

În timpul sezonului de vară, oaspeţii hotelului beneficiază de acces la unele puncte de atracţie .din cadrul parcului începând cu ora 08:30 (cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere). Iarna, oaspeţii beneficiază de acces la punctele de atracţie începând cu ora 10:00 (cu 60 de minute înainte de ora oficială de deschidere). Ora de deschidere a parcului este diferită, în funcţie de sezon.

Erlebnishotel oferă oportunitatea perfectă de a face o plimbare pe jos sau cu bicicleta sau de a practica canotajul în Rezervaţia Naturală Taubergießen. Oraşele Freiburg şi Strasbourg se află la mai puţin de 30 de minute de mers cu maşina.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Park El Andaluz

Park El Andaluz Europa-Park

Tariful include :

  • 2 nopti cazare pentru 2 adulti si un copil de pana la 10 ani
  • mic dejun
  • 2 zile intrare in parc
  • asistenta turistica

Tariful nu include :

  • bilet de avion
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • asigurare medicala si storno

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual/La cerere