Paste Corfu Grecia - 7 Zile

Paste Corfu Grecia

Pret: 425 Euro / persoana/pachet

Data de plecare 2020 : 15.04.

Pastele in insula Corfu a fost dintodeauna considerat unul din cele mai frumoase. Localnicii isi incep procesiunea de Paste in Sambata Mare, iar cortegiul porneste de la Biserica Sf. Spiridon spre Catedrala Metropolis acompaniat de cele mai bune trei orchestre filarmonice. Nu va speriati de zecile de vase ceramice umplute cu apa ce sunt aruncate de la balcoanele ce au vedere la strazile din vechiul oras . Este doar un obicei vechi pastrat cu sfintenie pana in zilele noastre. Localnicii si turistii aduna aceste cioburi pentru ca se spune ca le aduc noroc si ii feresc de rau.

15 Aprilie Bucuresti – Sofia – Salonic – Plecare din Bucuresti – Piata Victoriei ora 05:00 pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Salonic. Vizitam capitala Bulgariei, Sofia – unul din cele mai vechi orase din Europa, intr-un tur panoramic si pietonal impreuna cu insotitorul de grup: Piata Centrala, Piata Parlamentului, Bulevardul Vitosha – artera comerciala si Catedrala Patriarhala Aleksander Nevski (a doua ca marime din Balcani). Excursia continua spre Grecia si ajungem in cursul serii la Salonic. Cazare hotel Vergina 3* sau similar in zona Salonic.

16 Aprilie Salonic – Sf. Parascheva – Meteora – Kalambaka  – Mic dejun. Tur de oras Salonic: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru, Turnul Alb

17 Aprilie Kalambaka – Ioanina – Corfu  – Continuam catre un loc aparte al Greciei, un loc in care influentele turcesti inca dainuie, amintind de cei aproape 500 de ani sub dominatie otomana – Ioaninna. Sub otomani, Ioannina a inflorit fiind un centru al artelor si al mestesugurilor, cu precadere al argintarilor.

18 Aprilie Palatul Achillion – Paleokastrita – Timp liber la dispozitie sau optional, excursie la Manastirea Paleokastrita si vizitarea Palatul Achilion.

19 Aprilie  Sfanta zi de Paste in Kerkira

Sfanta zi de Paste o vom dedica traditiilor si obiceiurilor locale din capitala insulei. Pastele in insula Corfu a fost dintodeauna considerat unul din cele mai frumoase.

20 Aprilie Corfu – Muntele Olimp – Salonic –  Lasam in urma frumoasa insula si ne imbarcam pe ferry-boat-ul ce ne va duce spre continent. Coboram la Igumenitsa si ne indreptam catre Salonic.

21 Aprilie Salonic – Manastirea Rila din Bulgaria – Bucuresti –  Excursia continua spre Bulgaria unde vom vizita Manastirea Rila – cea mai mare si mai cunoscuta manastire ortodoxa din Bulgaria, situata la o altitudine de peste 1.100m la poalele muntilor Rila. Manastirea are o arhitectura unica si se infatiseaza din exterior ca o adevarata fortareata cu ziduri inalte de aparare. Odata pasiti in interior vom descoperi o adevarata capodopera a arhitecturii locale: arce si coloane, scari de lemn, balcoane sculptate si peste 300 de chilii monahale. Timp liber pentru vizitare. Plecam apoi catre casa si ajungem in Bucuresti seara tarziu. Sfarsitul pachetului de servicii.

Informatii suplimentare la Pan European TravelPaste Paris

Paste Corfu Grecia

Tariful include :

 • Transport cu autocar propriu pe toata perioada programului
 • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Vergina 3* sau similar Salonic
 • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Kosta Famissi 3* sau similar Kalambaka
 • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Oasis 3* sau similar Corfu
 • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Vergina 3* sau similar Salonic
 • PACHET SPECIAL DE PASTE:
 • o Pranzul traditional de Paste la un restaurant local in Corfu
 • o Demipensiune (3 cine) la hotelul din Corfu
 • Bilete ferry-boat Igoumenitsa – Corfu – Igoumenitsa
 • Tur de oras Sofia
 • Tur de oras Salonic
 • Vizitele si excursiile din program: Kerkira, Kalambaka, Meteora, Schitul Sf. Parascheva de pe Valea Tembi, Muntele Olimp, Manastirea Rila din Bulgaria
 • Insotitor de grup

Tariful nu include :

 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • intrarile la obiectivele turistice
 • excursiile optionale
Expand/Inchide
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)

Palatul Achilion & Manstirea Paleokastrita Tarif: 35 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare la Palatul Achilion si ghidaj, ghid roman insotitor

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Autocar