Paste Paris Hotel Kyriad - 6 Zile

Paste Paris Hotel Kyriad

Pret: 470 Euro / persoana/pachet

Data de plecare 2020 : 17.04.

Hotel Kyriad Bercy Village 3*** superior este situat in districtul Bercy din Paris, la numai 2 minute de magazinele, cinematograful si restaurantele din zona comerciala Bercy Village. Ofera unitati de cazare izolate fonic si dotate cu TV prin satelit. Toate camerele Hotelului Kyriad Paris Bercy Village au aer conditionat si facilitati de ceai si cafea. Baile private sunt dotate cu uscator de par si dus. Accesul WiFi este gratuit in tot Hotelul Kyriad Paris Bercy Village.

Palais Omnisport este la 5 minute de mers pe jos de Hotelul Paris Bercy Kyriad. Proprietatea este situata la numai 350 de metri de statia de metrou Cour Saint-Emilion, care ofera acces direct la Muzeul Luvru si Opera Garnier. Arondismentul 12 este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de catedrale, istorie si arhitectura.

Parisul este locul în care toată lumea visează să ajungă măcar o dată în viaţă. Oraşul francez a fost întotdeauna una din marile atracţii turistice din lume, fiind catalogat de multe ori drept oraşul îndrăgostiţilor. Parisul este capitala şi cel mai mare oraş din Franţa, este traversat de răul Sena şi este în mare parte neschimbat din anul 1860.

Ce ne atrage atât de mult la acest oraş? Poate fi mâncarea atent  preparată, bucătăria franceză fiind una dintre cele mai apreciate la nivel mondial. Poate fi arta cea care ne cheamă acolo sau istoria. Poate muzica sau cofetăriile, bulevardele, moda sau impresionantul turn Eiffel, cel mai cunoscut simbol al Parisului, care a fost construit în 1889 într-o perioada de prosperitate cunoscută ca La Belle Époque.

Informatii suplimentare la Pan European TravelPaste Paris

Paste Paris Hotel Kyriad

Zi 1
17 APRILIE -Bucuresti – Paris

Zi 2
18 APRILIE - Paris

Zi 3
19 APRILIE - Paris – Versailles – Hristos a Inviat!

Zi 4
20 APRILIE - Paris

Zi 5
21 APRILIE - Paris - Valea Loirei

Zi 6
22 APRILIE - Paris – Bucuresti

Tariful include :

 • Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania Air France
 • Cazare 5 nopti cu mic dejun la hotel Kyriad Bercy Village 3* superior sau similar
 • Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
 • Tur de oras Paris cu autocar local
 • Tururi pietonale cu ghidul insotitor
 • Croaziera pe Sena
 • Ghid roman insotitor

Tariful nu include :

 • Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Taxa de oras Paris: aprox. 3 euro/persoana/noapte - se achita la receptia hotelului
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
 • Bacsis pentru soferi si ghizi locali
Expand/Inchide
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)

Excursie la castelul Versailles Tarif: 50 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid local
Excursie pe Valea Loirei Tarif: 110 Euro/persoana si include: transport autocar local, insotitor de grup, intrari la castelele Chenonceau si Amboise

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion