Pensiunea Ciprian Valea Valsanului-Bradet - 3 Zile

pensiunea ciprian valea valsanului bradet

Pensiunea Ciprian Valea Valsanului-Bradet

Perioada sejur: 15 Mai 2020 – 27  Noiembrie 2020

Pret: de la 450 LEI /persoana/ Pachet 2 nopti , intrare la cazare in fiecare zi de vineri.

Pensiunea Ciprian 4**** te gazduieste in 10 camere duble si doua apartamente
Camerele si apartamentele sunt amenajate in stil alpin traditional romanesc si dispun de baie proprie si balcon.

Camerele au minim 18mp, mobilierul rustic fiind compus din piese de lemn masiv, dispun de televizor LCD HD si internet wireless. Fiecare camera pune la dispozitie halate de baie.
Fumatul este interzis in incinta camerelor.

Statiunea Bradetu este localizata pe suprafata judetului Arges, fiind o statiune balneoclimaterica de .recuperare si odihna de interes local, ideala pentru tratament datorita climatului favorabil prezent aici si a apelor minerale sodice, sulfuroase, iodurate, clorurate sau bicarbonate, .descoperite in acesta zona in anul 1888, de catre un fotograf pe nume Ioan Nicolescu.

Pe langa posibilitatea urmarii diverselor tratamente, statiunea baleneoclimaterica Bradetu beneficiaza si de un poential turistic ridicat, datorita peisajelor pitoresti de pe Valea Valsanului. Aceasta reprezinta o zona protejata, clasificata drept rezervatie naturala mixta, in special datorita prezentei in apele Raului Valsan a unei specii de pesti unica in lume, Romanythis Valsanicola, denumita popular asprete.

De asemenea, pe langa Statiunea Bradetu, turistii pot vizita in trecere si Manastirea Curtea de Arges, unul dintre cele mai importante locuri de perelinaj si rugaciune din tara noastra, sau pot inainta catre zona Muntilor Fagaras, traversati Transfagarasan, o superba sosea transcarpatica. Se pot vizita aici Lacul Vidraru sau Cetatea Poenari, unele dintre cele mai importante obiective turistice intalnite pe acest traseu.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Pensiunea Ciprian Valea Valsanului-Bradet

Pensiunea Ciprian Valea Valsanului-Bradet

Tariful include :

  • 2 nopti cazare in dubla
  • Pensiune Completa
  • Intâmpinare cu preparate tradiționale
  • Excursie montana in imprejurimi cu masinile 4X4 pe urmatorul traseu: Schitul de Calugari Sf. Nectarie, Biserica Bradet(necropola lui Mircea cel Bătrân), Manastirea Corbii de Piatra , care are doua altare si cea mai veche rupestra originala din tara.Pastravaria Nucsoara, si Rezervatia Naturala Cheile Valsanului(unde se gaseste pestele Aspretele,o fosilă vie, cu o vechime de peste 65 de milioane de ani.), platoul Poenari, Barajul Valsan.
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare storno
  • Taxa locala se plateste la fata locului
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment cameră single: 50 lei/zi

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual