Pensiunea Gulliver Delta Resort - 5 Zile

romania-2507336_1280

Pensiunea Gulliver Delta Resort

Perioada sejur: 06 August 2020 – 26 Noiembrie 2020

Pret: de la 799 Lei pana la 999 Lei/persoana/ pachet 4 nopti, pret in functie de perioada sejurului.

Pret in limita locurilor disponibile!

Pensiunea Gulliver Delta Resort 4**** are un restaurant, piscină sezonieră în aer liber, un bar și lounge comun fiind situat în Murighiol. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată. Proprietatea are un loc de joacă pentru copii, iar oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi și parcare privată gratuită.

De asemenea, toate camerele pensiunii sunt prevăzute cu aer condiționat și dulap.

Gulliver Delta Resort oferă mic dejun continental sau tip bufet.

Oaspeții au la dispoziție o terasă la soare. De asemenea, oaspeții pot juca tenis de masă la Gulliver Delta Resort, iar zona este renumită pentru pescuit.

Orașul Tulcea este situat la 37 km de pensiune.

Delta s-a format de-a lungul a 10 000 de ani și continuă să crească încă și astăzi, fiind considerată cel mai tânăr pământ românesc. Este cea mai bine conservată deltă din Europa, iar din anul 1990 este parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind considerată rezervație a biosferei. Este un labirint de lacuri și canale, ce șerpuiesc prin cea mai mare suprafață compactă de stuf din lume și este una dintre zonele cu cea mai mare biodiversitate de pe planetă.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Pensiunea Gulliver Delta Resort

Pensiunea Gulliver Delta Resort

Zi 1

Ziua 1: La ora 07:30 ne întâlnim în București (Calea Griviței, nr. 193B, în parcarea Muzeului CFR) și plecăm cu autocarul la ora 08:00. În jurul orei 14:00 ajungem la Murighiol. Transfer cu barca rapidă până la Uzlina. Lăsăm bagajele la recepție și mergem să mâncăm de prânz. Cazare după ora 16:00. Opțional facem o excursie cu barca de 2 ore, numită ”Amurg în Deltă”, pentru a descoperi, în asfințit, tainele minunatului cadru natural în care ne petrecem vacanța.

Zi 2

Ziua 2: Timp liber pentru a ne relaxa în piscină, la terasă, la pescuit de pe pontoane ori pentru a juca șah, table, tenis de masă, fotbal de masă etc. cu prietenii mai vechi sau mai noi… Opționalul de dimineață: Pentru a savura din plin adevăratul parfum al Deltei Dunării, facem o plimbare cu bărcile rapide către Sulina și Letea, unde luăm contact cu vechiul spirit al lipovenilor. Opționalul de după-amiază: După masa de prânz plecăm cu barca la Murighiol unde ne așteaptă microbuzul care ne duce prin Tulcea, la Niculițel. Aici se află celebra Manăstire Cocoș, despre care se spune că are cea mai frumoasă biserică decorată cu mozaicuri din toată Dobrogea. Tot aici vizităm și Martirionul de la Niculițel, monument unic în Europa și locul unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini din secolul al IV– lea.

Zi 3

Ziua 3: Timp liber. Opționalul de dimineață: Pentru cei care îndrăgesc natura sălbatică ori plajele virgine, satul lipovenesc Sfântu Gheorghe, situat chiar la vărsarea Dunării în Marea Neagră reprezintă locul ideal pentru o excursie de o zi în Deltă. Opționalul de după-amiază: un excelent prilej de a ne îmbogăți din punct de vedere cultural și spiritual o reprezintă excursia Locuri Sfinte și istorie creștină în Dobrogea. Din traseu nu lipsesc: Martirionul de la Niculițel și Mănăstirea Cocoș (unde se afla moastele celor 4 martiri creștini: Zotic, Camasie, Filip și Atal), Mănăstirea Saon (unde se afla o parte din moaștele Sfintilor Vichente, Maxim Grecul, Inochentie mitropolitul) și Mănăstirea Celic Dere (unde se afla Icoana care se curăță singură)

Zi 4

Ziua 4: Timp liber. Opționalul de dimineață: Plecăm în Marele tur al Dobrogei de Sus, prilej cu care vizităm: Tulcea (tur de oraș), Martirionul de la Niculițel, Mânăstirea Cocoș, Mânăstirea Saon, Lacul Razim, Cetatea Istria, Cetatea Enisala etc. Opționalul de după-amiază: Pentru că este ultima seară în Deltă, o petrecem în stil lipovenesc prin cântece, dansuri, voie bună și gustări surpriză, cu ansamblurile locale de lipoveni. De pe mese nu vor lipsi shut-urile de votca, ceaiul la samovar și piroskile. După ora 21:00 toată lumea își ia ”la revedere” de la Deltă în jurul unui foc de tabărără făcut pe malul Dunării.

Zi 5

Ziua 5: După micul dejun eliberăm camerele la ora 10:00 și ne lăsam bagajele la recepție. Timp liber până în jurul orei 15:00, când plecăm cu barca spre Murighiol, pentru a ne urca în autocarul care ne poartă spre casă. Ultimul opțional: Descoperă Delta, o plimbare cu barca pentru turiștii care vor să se bucure în detaliu de flora și fauna acestui paradis.

Tariful include :

 • Transport autocar Bucuresti – Murighiol – Bucuresti;
 • Cazare 4 nopti;
 • Masă în regim All inclusive tip bufet, cu respectarea normelor de siguranta anticovid 19, prezentate si la finalul acestei oferte. Toate mesele de prânz și cină conțin atât preparate cu specific local (prin rotație, servim storceag, saramură, plachie, plăcintă dobrogeană, pește prăjit, pește la grătar, tartine cu icre etc.) cât și preparate tradiționale pe bază de pui, porc sau vită. La prânz se fac două feluri de ciorbă: din pește și din preparate fără pește.
 • Pachetul de băuturi All inclusive cuprinde: bere la dozator, sucuri, apă plată, vin alb, vin roșu, ceai;
 • Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare);
 • Acces gratuit la piscină (prosop de plajă, șezlong incluse);
 • Posibilitatea de a pescui de pe pontonul hotelului;
 • Foc de tabără presărat cu povești
 • Acces gratuit la locul de joacă pentru copii;
 • Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal în iarbă, tenis de masă, fotbal de masă, șah, table, darts, carti de joc, rummy, polo, volei etc.

Tariful nu include :

 • Taxa ARBDD de intrare in rezervatia Delta Dunarii – 15 lei/persoana;

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Autocar