Pensiunea Holiday Ocna Șugatag - 4 Zile

pensiunea holiday ocna sugatag

Pensiunea Holiday Ocna Șugatag

Perioada sejur: 24.12.2021-27.12.2021

Pret: 1680 Lei /persoana/pachet.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Pensiunea Holiday este situată în stațiunea balneo-climaterică Ocna Șugatag, în inima Maramureșului istoric.

Pensiunea are la ora actuala statutul unui RESORT, deoarece cuprinde doua capacitati de cazare clasificate la 3 stele , un restaurant traditional si clasic clasificat la 3 stele, salon pentru servit micul dejun, sala de conferinta dotata cu homecinema, video proiector, ecran de proiectie mare.

Cele doua corpuri de cazare dispun de 50 de locuri de cazare, amplasate in camere tip duble, triple, cu 4 locuri si apartamente. Toate camerele sunt clasificate la 3 stele, avand baie proprie (dotate cu uscatoare de par, dus), balcon, minibar, tv, wifi. Incalzirea este centralizata si se realizeaza cu ventiloconvectoare sau calorifere.

Maramureşul are o reţea complexă de marcaje forestiere şi de cărări marcate,care oferă privelişti minunate ale satelor şi ale peisajelor incredibile-lacuri mici,cascade,peşteri,rezervaţii naturale,faună rară.Există în această zonă numeroase locuri istorice,muzee şi care memoriale.

Faima regiunii se datorează mai ales monumentelor arhitecturale tradiţionale,peste 200,perfect păstrate până în prezent.Toate acestea sunt pentru locuitori parte din viaţa de zi cu zi case tradiţionale încântătoare,porţi minunate din lemn,cunoscute peste tot în lume,biserici frumoase din lemn,cu turnuri care parcă ating cerul.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Pensiunea Holiday Ocna Șugatag

Pensiunea Holiday Ocna Șugatag

Tariful include :

  • 3 nopti cazare
  • Demipensiune bufet suedez, mic dejun, cină
  • Colindători, datini și obiceiuri populare din Maramureș, muzică live, invitați supriză, produse tradiționale, seară Maramureșeană.
  • La toate cinele sunt incluse băuturile alcoolice (vinul casei și băuturi spirtoase tradiționale) și băuturile non alcoolice (apă minerală, apă plată și sucuri pentru copii). I
  • Inclus accesul la piscinele cu apă sărată și apă dulce încalzite, internet, parcare.

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual