Pensiunea Mina Cavnic Maramures - 5 Zile

pensiunea mina cavnic maramures

Pensiunea Mina Cavnic Maramures

Perioada sejur: 23.12.2020-27.12.2020

Pret: 1400 Lei /persoana/pachet.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Pensiunea Mina Cavnic Pensiunea dispune de un apartament, 3 camere cu pat matrimonial și o cameră cu 2 paturi single, fiecare cu baie proprie. Pentru copii sub 12 ani de putem asigura patur suplimentare.

Nord-vestul României se mândrește cu cele mai variate zone naturale,dar și cu o istorie fascinantă. Maramuresul este o regiune rurala  .idilica,care a pastrat cu mare grija cultura, traditiile si stilul de viata al taranului din vremuri trecute.

Maramureşul are o reţea complexă de marcaje forestiere şi de cărări marcate,care oferă privelişti minunate ale satelor şi ale peisajelor incredibile-lacuri mici,cascade,peşteri,rezervaţii naturale,faună rară.Există în această zonă numeroase locuri istorice,muzee şi care memoriale.

Faima regiunii se datorează mai ales monumentelor arhitecturale tradiţionale,peste 200,perfect păstrate până în prezent.Toate acestea sunt pentru locuitori parte din viaţa de zi cu zi case tradiţionale încântătoare,porţi minunate din lemn,cunoscute peste tot în lume,biserici frumoase din lemn,cu turnuri care parcă ating cerul.

Zona Maramureş este cunoscută pentru costumele sale populare,pentru covoare,pentru obiectele din lemn,pentru clopuri (pălăriile din paie ale bărbaţilor),pentru olărit şi în pictura icoanelor pe sticlă şi lemn.

Meşteşugarii continuă tradiţiile moştenite din generaţie în generaţie.Măşti,costume populare,obiecte sculptate în lemn,broderiile şi covoarele sunt părţi din viaţa cotidiană.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Pensiunea Mina Cavnic Maramures

Pensiunea Mina Cavnic Maramures

Tariful include :

  • 4 nopti cazare in camera dubla
  • Demipensiune
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual