Pensiunea Orizont Delta Dunarii - 6 Zile

pensiunea orizont delta dunarii

Pensiunea Orizont Delta Dunarii

Intrare la cazare in perioada: 01 Iunie 2021 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 736 Lei pana la 812 Lei /persoana/pachet 5 nopti

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Pensiunea Orizont 3*** se află în Mahmudia, la porțile Deltei Dunării. Are un restaurant care oferă preparate locale și internaționale, inclusiv specialități din pește. Există parcare privată gratuită.

Toate camerele acestei pensiuni agroturistice includ aer condiţionat şi TV cu ecran plat şi canale prin satelit. Unele unități au zonă de relaxare. Se oferă articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Bucurați-vă de împrejurimile naturale, în timp ce folosisţi conexiunea WiFi gratuită, disponibilă în întreaga proprietate. Proprietatea are depozit de bagaje.

În zilele călduroase de vară, oaspeţii pot lua masa la restaurant şi pot savura băuturi la bar. Oaspeţii pot juca tenis de masă şi biliard la această pensiune agroturistică şi pot închiria biciclete. O sucursală a băncii St George este la doar 300 de metri de proprietate. Sunt disponibile excursii cu barca sau de pescuit la un cost suplimentar.

Delta Dunarii reprezinta un ținut exotic, unde poți vedea peste 1830 de specii de copaci și plante, peste 2440 de specii de insecte, 91 de specii de moluște, 11 specii de reptile, 10 specii de amfibieni, 320 de specii de păsări și 44 de specii de mamifere, foarte multe dintre acestea fiind declarate specii unice și monumente ale naturii.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Pensiunea Orizont Delta Dunarii

Pensiunea Orizont Delta Dunarii

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla twin
  • Asistenta turistica pe toata perioada sejurului

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual