Pensiunea Route 66 Hateg

Pensiunea Route 66 Hateg

Perioada intrare la cazare: 01.08.2021 – 30.09. 2022

Pret: de la 75 Lei /persoana/noapte cazare in camera dubla , pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Pensiunea Route 66 Hateg ( fosta Pensiune Nico) 3*** situată în Hațeg, la 16 km de Mănăstirea Prislop, oferă cazare cu lounge comun, parcare privată gratuită, grădină şi facilități de grătar. Printre facilități se numără o bucătărie comună, depozit de bagaje și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Pensiunea are camere de familie.

Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, mașină de spălat vase, fierbător, dulap și duș. De asemenea, camerele pensiunii au baie privată şi vedere la lac. Toate unitățile de cazare includ cuptor cu microunde.

Pensiunea are loc de joacă pentru copii. Oaspeții cazați la această unitate de cazare pot desfășura diverse activități în Haţeg și în împrejurimi, printre care drumeții și ciclism.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, situat la 90 km de Route 66. Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Hategul poate fi considerat centrul uneia din cele mai atractive zone din Romania pentru turismul cultural si istoric.

Mănăstirea Prislop, la 13 km nord-vest de Hațeg, întemeiată de călugarul Nicodim, în 1404, cu sprijinul domnitorului Mircea cel Bătrân. A fost construită în plan triconc și este singura de acest fel din Transilvania. Al doilea ctitor al mănăstirii a fost Domnița Zamfira.

Unul din stareții mănăstirii, Ioan de la Prislop, a fost timp de 20 de ani (1585-1605) Mitropolit al Transilvaniei. Părintele Arsenie Boca este considerat al treilea ctitor al mănăstirii pentru că, timp de 41 de ani cât a fost stareț și, apoi, duhovnic al mănăstirii, a reorganizat-o, a reconstruit-o și a pictat-o, dându-i strălucirea de astăzi. Din 1976, Prislopul este mănăstire de maici.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Pensiunea Route 66 Hateg

Pensiunea Route 66 Hateg

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Alte taxe sau cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual