Praga Viena Dresdra - 6 Zile

Praga Viena Dresdra

Hai să colindăm în trei Capitale și un oraș îmbracate în haine și lumini de sărbătoare. Piețele de Crăciun ne încântă cu experiențe unice.

Budapesta – Viena – Praga –Dresda – Bratislava

Date de plecare: 26.11; 10.12.2019

PRET STANDARD PLUS (Reducere 30 Euro) : 235 Euro + 95 Euro (transport autocar).  Nu se cumulează cu alte reduceri.

PRET PELLERIN PLUS : 265 Euro + 95 Euro (transport autocar/minibus). Ofertă valabilă pentru primele locuri în autocar; GRATUIT – PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

Pret de persoana in camera dubla. ATENŢIE!   LOCURI LIMITATE!

Piața de Crăciun de la Viena : Cu o tradiție de secole, Târgul de Crăciun (Chriskindlmarkt) începe la jumătatea lunii noiembrie și ține până în Ajun. Vom fi întâmpinați aici cu minunate cadouri, decorațiuni de Crăciun, delicii culinare, dulciuri și băuturi calde.

Piața de Crăciun de la Praga :Piețele de Crăciun de la Praga sunt cele mai impresionante. Piețele luminează orașul, apropiindu-i pe localnici și pe turiști într-un adevărat set de minuni de iarnă.

Piața de Crăciun de la Dresda : Striezelmarkt este cea mai veche și una dintre cele mai mari piețe de Crăciun din Germania. Cu un exercițiu de imaginație putem. Praga Viena Dresdra

Arome de vin fiert, ciocolată și scorțișoară plutesc deasupra târgului. Brazii împodobiți, căsuțele de lemn frumos ornamentate cu ghirlande și beculețe, sunetul colindelor ne vor introduce într-un decor de poveste. Cei pofticiosi pot servi un wurst tradițional, turtă dulce sau o cană de vin fiert. Turiștii pasionați de shopping pot cumpăra obiecte artizanale, decorațiuni de Crăciun și suveniruri pentru cei dragi.

Chiar daca nu ești consumator de bere, trebuie să guști berea din Praga. Vytopna Railaway Restaurant, situat în Piața Wenceslas, este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi, unde pe lângă zecile de sortimente de bere ne putem delecta cu atracția localului, 900 m de cale ferată în miniatura. Spre încântarea clienților, băutura este adusă la fiecare masă în vagonul trenului care circulă pe aceste șine.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Praga Viena Dresdra

Praga Viena Dresdra

Zi 1
Ziua 1. București – Budapesta (~ 830 km)

Zi 2
Ziua 2. Budapesta - Piața de Crăciun de la Viena - Praga (~ 580 km)

Zi 3
Ziua 3. Praga – Piața de Crăciun

Zi 4
Ziua 4. PRAGA - Piața de Crăciun de la Dresda – Praga (~ 300 km)

Zi 5
Ziua 5. Praga – Piața de Crăciun de la Bratislava – Budapesta (~ 530 km)

Zi 6
Ziua 6. Budapesta - București (~ 830 km)

Tariful include :

  • transport autocar clasificat 2-4*;
  • 5 nopti de cazare la hoteluri de 3-4*; (Cazare Praga Hotel Belvedere 4* / similar)
  • 5 mic dejun;
  • Ghid insoțitor din partea agenției pe traseu;

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Excursiile opționale pt minim 25 de persoane;
Expand/Inchide
Bonus :

Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD

Excursii optionale :

Piața de Crăciun de la Dresda 35 euro/persoana.
Borkatakomba (cină tradițională) 35 euro/persoana.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar