Revelion Cabana Cavnic 45 Maramures - 5 Zile

Revelion Cabana Cavnic 45 Maramures

Perioada sejur: 30.12.2020-03.01.2021

Pret: 12.000 Lei /inchiriere toata cabana/pachet 4 nopti cazare.

Acceptăm plata și cu tichete sau card de vacanță!

Cabana Cavnic 45 este situată în mijlocul naturii la doar 500 de metri de pârtia de ski și poate acomoda 16 persoane.

Dispune de 6 camere duble și 2 livinguri, fiecare cu câte o canapea extensibilă, 4 băi, .o bucătărie. complet utilată, cameră de depozitare pentru echipamentul .de ski, terasă și foișor cu grătar.

Maramuresul este o regiune rurala idilica, care a pastrat cu mare grija cultura, traditiile si stilul de viata al taranului din vremuri trecute.

Maramureşul are o reţea complexă de marcaje forestiere şi de cărări marcate, care oferă .privelişti minunate ale satelor şi ale peisajelor incredibile-lacuri mici, cascade, peşteri, rezervaţii naturale, faună rară. Există în această zonă numeroase locuri istorice,muzee şi care memoriale.

Zona Maramures ofera foarte multe locuri care merita sa fie vizitate, precum: Cimitirul Vesel din Sapanta – cea mai atractiva etapa a unei vacante in Maramures, Valea Izei – centrul istoric al Maramuresului, Valea Vaserului, Baia Mare, Sighetu Marmatiei. Biserica Izvorul Negru este situata langa Moisei si dateaza din 1672.

Cascada Cailor se afla in apropiere de statiunea turistica Borsa – Complex, in partea de NE a Muntilor Rodnei, apa adunata dintr-un cerc glaciar se scurge peste un abrupt calcaros rezultand o frumoasa cascada.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Revelion Cabana Cavnic 45 Maramures

Revelion Cabana Cavnic 45 Maramures

Tariful include :

  • inchiriere cabana 4 nopti

Tariful nu include :

  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual