Revelion Cabana Garbova Predeal - 5 Zile

cabana garbova predeal

Revelion Cabana Garbova Predeal

Perioada:29.12.2020-02.01.2021

Pret/persoana/pachet: 1560 Lei

Cabana Garbova  situată la o altitudine de 1350m, pe traseul Predeal – Clăbucet – Cabana Gârbova – Azuga, .este cel mai important obiectiv turistic din Valea Prahovei, judeţul Prahova, aflat în Munţii Baiului, obiectiv pe care nu ar trebui să-l rataţi în călătoriile montane.

Drumul este uşor şi accesibil în orice anotimp şi coboară de la staţia de telescaun Clăbucet – Plecare până la Cabana Gârbova, iar de aici continuă până în Azuga.

Un loc arhaic, desprins din poveste şi vremuri uitate de timp, care te va cuceri din .primele momente prin măreţia reliefului Munţilor Bucegi, unde, cetina verde te îmbie cu mirosul ei, .iar buna dispoziţie, ospitalitatea, răsfăţul şi mâncarea proaspătă tradiţională românească îţi sunt dăruite din inimă.

Cabana vă oferă cazare la preţuri fără concurenţă, având cea mai ieftină cazare din Predeal şi printre cele mai ieftine cazări la munte; beneficiind de o vacanţă într-un peisaj montan în care veţi putea privi Munţii Bucegi în splendoarea şi frumuseţea lor, Crucea de pe Caraiman, Colţii Morarului, masivul Clăbucetul Taurului, Valea Prahovei până la Sinaia şi Munţii Făgăraş.

Localizare: sub Vf. Clăbucetul Taurului (1550 m)

Informatii suplimentare la Pan European Travel Revelion Cabana Garbova Predeal

Acces: Un singur traseu marcat (accesibil tot timpul anului): Predeal – Clăbucet (Sosire) – Clăbucet (Plecare) – Cabana Gârbova – Azuga.

Revelion Cabana Garbova Predeal

Tariful include :

  • 4 nopți cazare in camera dubla
  • masă în regim „a’la carte”, în valoare de 110lei/zi persoană (440 lei/sejur)
  • masă festivă în seara de Revelion

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa hoteliera ( se achita la receptia hotelului)
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual