Santa Beach Hotel Agia Triada - 8 Zile

Santa Beach Hotel Agia Triada

Perioada sejur: 01 Mai 2020 – 30 Septembrie 2020

Pret: de la 199 Euro pana la 514 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere 5 % deja aplicata pentru rezervare si plata integrala in ziua rezervarii , in limita locurilor disponibile.

Santa Beach Hotel 4****  Acest hotel de pe litoral este situat lângă plaja cu steag albastru Galaxias, la 19 km de Salonic şi la 9 km de Aeroportul Macedonia între satele Epivates Nei şi Agia Triada.

Toate camerele şi suitele Hotelului Santa Beach sunt complet renovate şi au balcon privat, cu vedere superbă. Fiecare are aer condiţionat şi oferă TV prin satelit, minibar şi seif. La cerere sunt disponibile camere pentru nefumători şi pentru oaspeţi cu mobilitate redusă.

De asemenea, există o piscină în aer liber, cu un snack-bar la .piscină, lounge-ul de vin Kassiopeia, cu servicii complete de bar şi restaurantul gourmet Andromeda, care serveşte specialităţi .mediteraneene şi greceşti şi are vedere spectaculoasă la mare.

Hotelul găzduieşte un generos centru de conferinţe şi de afaceri, care include servicii de secretariat şi acces la internet, precum şi facilităţi de interior şi exterior pentru banchete de până la 400 de persoane.

Hotelul Santa Beach beneficiază de o amplasare favorabilă, oferind numeroase posibilităţi pentru a merge la cinematografe, parcuri de divertisment şi în locuri cu viaţă de noapte, pentru a explora drumurile vinului din Grecia de Nord, pentru cumpărături şi pentru a călători cu maşina la Muntele Athos sau la plajele din Halkidiki.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Santa Beach Hotel Agia Triada

Santa Beach Hotel Agia Triada

Tariful include :

  • 7 nopți cazare in camera dubla
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
  • Alte taxe si cheltuieli persoanale
  • Taxa de statiune : 3 euro/camera/noapte

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual