Senior Voyage Amsterdam Olanda - 6 Zile

flower-69490_1280

Senior Voyage Amsterdam Olanda

Date de plecare 2021: 13.05, 24.06, 29.07.2021

Pret: de la 674 Euro /persoana/pachet.

Volendam, batranul sat de pescari, care, cu arhitectura sa tipică și bărcile pescarilor din port pare un decor de film. Următoarea oprire o facem la Zaanse Schans, un sătuc olandez de poveste și un muzeu viu, în care putem vedea cum se face brânza tradițională și unde locuitorii încă se încalță cu saboți de lemn, iar morile de vânt funcționează nestingherite.

Calatoria noastra continua spre Haarlem, un oras istoric unde principalele atracții turistice sunt Muzeul Teylers, cel mai vechi muzeu din Olanda și Casa Corrie ten Boom. Povestea acestei case este fascinantă: Corrie ten Boom a fost o ceasornicăreasă creștină care, cu sprijinul familiei sale, a ajutat un număr impresionant de evrei să scape de Holocaust. Mai târziu ea a povestit totul într-o carte, intitulată ”Refugiul”.

Haga, capitala administrativă a Olandei și sediul Curții Internaționale de Justitie. Haga este un oraș viu, cu arhitectură tipic olandeză, cu monumente vechi .de sute de ani și din calea afară de șarmant datorită lacului Hofvijver, aflat chiar în centrul orașului. In centrul istoric al orasului se afla Palatul Pacii si Parlamentul. Următorul popas îl facem în celebrul Delft, unde în Catedrala – Nieuwe Kerk se află mormintele celor din Casa de Orania, Regi ai Ţărilor de Jos. Oraşul este recunoscut ca fiind locul de origine al porțelanului alb-albastru pictat de mână, emblematic pentru Olanda.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Amsterdam Olanda

Senior Voyage Amsterdam Olanda

Tariful include :

  • Bilet de avion București -Amsterdam și retur
  • 5 cazări la hotel de 2-3*
  • 5 mic dejun;
  • Însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a până în ziua a 5-a; în rest asistență turistică.
  • Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al cărui ghid va însoți și turiștii sosiți cu avionul. Pentru acest program nu se aloca numere de ordine in autocar.

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale, taxe de oraș* plătibile la hotel
  • Transportul local in Amsterdam
  • Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane; Autocarul deserveste si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri.
  • Asigurare Covid (storno + medicala).
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

• Supliment de single – 245 €
Reducere copil 6-12 ani – 25 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulți

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Avion