Senior Voyage Bulgaria - 4 Zile

bulgaria-2693899_1280

Senior Voyage Bulgaria

Date de plecare : 30.04, 27.05, 17.06, 26.08, 09.09, 07.10.2021

Pret: 140 Euro /persoana/pachet.

Bulgaria – Balchik şi Nessebar : Mănăstirea Techirghiol – Cap Kaliakra – Balchik – Mănăstirea Aladja – Nessebar – Varna

Balchik este unul dintre cele mai cunoscute oraşe din punct de vedere turistic ale Bulgariei. Balchik beneficiază din plin de poziţionarea pe un teren terasat şi încântă turiştii cu străduţele în pantă, pietruite, cu clădirile sale albe cu influenţe mediteraneene, cu golful care oferă o privelişte încântătoare asupra mării.

În anul 1913, după terminarea Războiului Crimeii, Balchikul a fost anexat României, până în anul 1940, când a revenit din nou Bulgariei. Această perioadă de numai 27 de ani a adus oraşului faima de mai târziu, prin ataşamentul pe care l-a manifestat Regina Maria pentru aceste locuri, ataşament arătat prin construirea unui palat de vară de o frumuseţe şi eleganţa impresionantă. Este construit pe trei terase şi este străjuit de un minaret.

Are camere puţine, ziduri groase, iar interiorul este amenajat cu modestie şi simplitate, după dorinţa şi asemănarea Reginei Maria. Grădina care înconjoară întregul complex a fost proiectată foarte minuţios, cu diverse tematici, cu alei şi băncuţe de piatră pentru odihnă. În prezent, datorită numărului impresionant de plante adăpostite de ea (peste 3000 de specii), a fost transformată în Grădina Botanică.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Bulgaria

Senior Voyage Bulgaria

Tariful include :

  • Transport autocar / microbuz climatizat;
  • 3 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de 2-3*
  • Ghid însoţitor din partea agenţiei

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice, inclusiv în excursiile opţionale (aproximativ 10 euro/pers, se achită în Bulgaria) , serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;
Expand/Inchide
Excursii optionale :

Excursie Nessebar -30 €/pers

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar