Senior Voyage Buzau

hills-4421656_1280

Senior Voyage Buzau

Date de plecare 2020:13.06, 29.08.2020

Pret: 29 Euro /persoana/pachet.

Buzău – Poveștile unui oraș muntenesc : Gara Buzău – Biserica Banului – Palatul Comunal – Muzeul Bisericesc Eparhial – Parcul Crâng

Printre vechile reședințe de județ ale Munteniei, Buzăul ocupă un loc de cinste. Aflat timp de secole la margine de țară, orașul a trecut cu bine prin numeroase încercări și a căpătat un farmec aparte datorită unei boierimi locale foarte neastâmpărate.

Timp de o zi vom explora, ajutați și de hărți vechi, fețele cunoscute și mai puțin cunoscute ale orașului: Buzăul medieval – veche reședință episcopală și centru de cultură însemnat al țării, Buzăul modern – cu mari lucrări de infrastructură și preschimbare urbană, Buzăul contemporan – un oraș al contrastelor ce caută să-și redescopere reperele identitare.

Vom afla cine a fost celebra pasăre de pradă devenită mascotă a orașului și pentru .ce lucrau cei care au descoperit Tezaurul de la Pietroasa, vom vedea urme ale pădurilor întinse de altădată, vom merge pe urmele boierilor ctitori de biserici și spitale,. vom păși pe vechile ulițe ale târgului și privi dintr-o perspectivă inedită Palatul Comunal, clădirea-simbol a întreg județului. Vom descoperi un amestec amețitor de vechi și nou, un oraș cu o personalitate surprinzătoare și cu povești frumoase.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Buzau

Senior Voyage Buzau

Tariful include :

  • Vizite conform descrierii
  • Transport cu autocar/ microbuz
  • Ghid însoțitor

Tariful nu include :

  • Masa de prânz
  • Cheltuieli personale
  • Intrările la obiectivele turistice

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar