Senior Voyage Costa del Sol - 8 Zile

costa-del-sol-331750_1280

Senior Voyage Costa del Sol

Date de plecare 2021: 09.03, 16.03, 23.03, 30.03, 06.04, 13.04, 20.04, 27.04*, 04.05*, 11.05*

Pret: de la 395 Euro /persoana/pachet, in functie de data de plecare.

Descoperă farmecul Andaluziei :  Marbella – Puerto Bano – Benalmadena – Sevillia – Torremolinos – Fuengirola – Mijas – Gibraltar – Ronda – Cordoba – Satul Nerja – Granada – Sierra Nevada – Maroc

Costa del Sol este un o destinație fermecătoare, unde anotimpul cald durează tot anul. Nu este de mirare că aici vin turiști de pretutindeni, chiar și în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a se bucura de câteva zile cu soare pe plajă. El Bajondillo și La Carihuela sunt plajele cele mai îndrăgite în rândul turiștilor. Costa del Sol se întinde de la Narja până la Gibraltar, fiind cea mai emblematică zonă litorală a Spaniei. De aici se poate ajunge cu ușurință în orașe precum Malaga, Granada, Sevilla sau Cordoba.

Preferată în rândul localnicilor, dar și printre turiști, Gambas Al Pil-Pil constă într-o porție de creveți proaspeți, rumeniți în cuptor și serviți cu un sos salsa preparat cu usturoi, paprika, chilli și vin alb. O gustare ușoară, excelentă pentru zilele de vară.

Puerto Banus, aflat în Malaga, este o zonă prtuară splendidă, recunoscută pentru peisajele și plajele sale, dar și pentru viața de noapte și zonele de shopping. Tot aici se află statuia „Rhinoceros” creată de Dali,cu o greutate de 3 tone. Statuia creată în 1954 apare și în filmul suprarealist al lui Dali, intitulat “La aventura prodigiosa de la encajera y el rinocheronte” (în traducere: „Prodigioasa aventură a țesătorului de dantelă și a rinocerului”).

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Costa del Sol

Senior Voyage Costa del Sol

Tariful include :

 • Transport avion București – Malaga – București
 • 7 nopți cazare la hotel de 4*
 • Mic dejun și cină (2 mese pe zi - conform programului, în ziua sosirii se asigura cina, în ziua plecării mic dejun), la cina se oferă 1 pahar de apă și 1 pahar de vin
 • Transfer aeroport – hotel - aeroport
 • Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.
 • ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Malaga

Tariful nu include :

 • Taxe de aeroport 125 euro /persoană
 • Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno
 • Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/ pers / zi)
 • Mesele de prânz
 • Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment cameră single: 210 euro/sejur (număr camere limitat).
Reducere a treia persoană/adult (în cameră cu doi adulți – cameră triplă): 20 euro (număr camere limitat) plecari mai
Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insoțitor peste 55 ani plătesc supliment 80 euro.
Reducere 5% la achiziționarea a trei excursii opționale cumulat pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion