Senior Voyage Egipt Misterele Piramidelor - 8 Zile

egipt

Senior Voyage Egipt Misterele Piramidelor

Date de plecare 2021:04.04, 11.04, 18.04.2021

Pret: de la 365 Euro /persoana/pachet.

Senior Voyage oferă ca destinație de vacanţă exoticul si misteriosul Egipt. Egipt este una dintre marile zone ale turismului internațional! O țară arabă din nordul Africii și din Orientul Mijlociu, limitată la nord de Marea Mediterană, la est de Marea Roșie, la sud de Sudan, iar la vest de Libia.

Datorită frumuseții naturale și a diversității peisajelor, fiind una dintre destinațiile cu aer tropical și deșertic, Egiptul este considerat Mama Lumii turistice! Este colțul de rai al site-urilor grandioase, precum Piramidele din Giza, Abu Simbel sau malul de vest al Luxor. Iar acestea sunt doar câteva. O vizita în Egipt este implinirea unei dorinţe adânci şi misterioase. Este un tărâm ce te înfioară şi încântă în multe feluri. Fascinanta istorie antică asteaptă să fie descoperită (din Cairo în nord, până la Abu Simbel în sud). Bucură-te de spectacolul orbitor al lumii subacvatice din Marea Rosie, deşertul cu spaţii vaste presărat .cu oaze prosapete şi rasfaţă-te în ademenitoarele staţiuni de la malul mării. Cât despre peisaje, ele îmbină cu finețe zonele deșertice cu apele turcoaz.

Istoria perioadei antice a Egiptului este învăluită în mister şi legende. Marii învăţaţi au crezut că vor găsi remniscienţe ale unor evenimente preistorice în vechile .mituri egiptene, cum ar fi cel care descrie lupta dintre zeii Osiris şi Seth pentru tronul Egiptului, dar este puţin probabil ca aceste mituri să aibă fond istoric. În pragul celui de-al treilea mileniu înaintea erei noastre, civilizaţia egipteană se face cunoscută, înscriindu-se în istorie, în acelaşi timp, se semnalează existenţa unui popor cu o rasă relativ omogenă, constituirea unui stat, a unei limbi şi a unei economii agricole remarcabile pentru punerea la punct a unui sistem complex de irigaţii. Scrierea neobişnuită, originală, exprimând legi, obiceiuri, o religie aparte, întregesc această civilizaţie, care va evolua destul de puţin, timp de trei milenii.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Egipt Misterele Piramidelor

Senior Voyage Egipt Misterele Piramidelor

Tariful include :

 • Transport avion București – Hurghada – București;
 • 7 nopţi cazare cu All Inclusive;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • 1/2 zi excursie (Tur de oraș Hurghada) inclusă;
 • Asistență turístică*
 • *Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație și include preluarea, însoțirea și conducerea turiștilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum și suport la destinație, pe durata sejurului, fiind în legatură directă cu organizatorul.

Tariful nu include :

 • Taxele de aeroport 95 €/pers
 • Taxa de viză 25 $/pers
 • Asigurarea medicală de călătorie
 • și asigurarea storno
 • Intrările la obiectivele turistice, alte taxe și cheltuieli personale.
Expand/Inchide
Conditii de inscriere :

NU se acceptă partaj
ATENŢIE! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion