Senior Voyage Macedonia - 5 Zile

ohrid-4721101_1280

Senior Voyage Macedonia

Date de plecare 2021: 29.04, 18.08, 08.09, 27.11.2021

Pret: de la 210 Euro /persoana/pachet.

MACEDONIA – Taine si savori Balcanice : Sofia – Skopje – Gorno Nerezi – Canionul Matka – Parcul National Mavrovo – Ohrid – Pristina – Manastirea Rila

Se stie, castravetii bulgaresti sunt notorii si nu fara motiv. Insa, de data asta vom incerca ceva care contine mult mai multe calorii. Localul se numeste Rakia Raketa Bar, iar ambientul pare desprins din anii ’70-’80, cu articole de ziare vechi inramate, portretul lui Yuri Gagarin in costum de cosmonaut privindu-ne victorios… Dar sa trecem la lucruri mai serioase. Din meniu am ales Costita de porc Raketa la cuptor, rumenit cu sos de miere, servit cu garnitura de cartofi la cuptor si, cum altfel, cu salata de castraveti murati, autentic bulgaresti. Un deliciu copios.

Bucataria traditionala macedoneana combina caracteristicile balcanice si mediteraneene, mostenite in mare parte din gusturile turcesti care au predominat de-a lungul multor secole de dominatie otomana. Va recomandam Burek -un tip de placinta popular in intregul fost Imperiu otoman. In Macedonia, burek este facut din straturi de aluat gros, alternând cu straturi de alte umpluturi intr-o tava circulara de copt si acoperita cu un strat de aluat. Umpluturile sunt carne tocata, brânza alba, spanac.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Macedonia

Senior Voyage Macedonia

Tariful include :

  • transport cu autocar/minibus clasificat;
  • 4 nopti de cazare la hotel de 2-3*
  • 4 mic dejun;
  • Insotitor din partea agentiei pe traseu.

Tariful nu include :

  • Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* platibile la hotel, alte taxe si cheltuieli personale.
  • Excursiile optionale pentru minim 30 de persoane;
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment de single 45 €
Reducere a 3-a persoana in camera 10 €.
Reducere copil 6-12 ani – 15 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar