Senior Voyage New York - 6 Zile

senior voyage new york

Senior Voyage New York

Data de plecare : 21.05.2020

Pret : 990 Euro/persoana/pachet

Itinerariu : Statuia Libertății – Wall Street – Memorialul 9/11 – Union Square – Soho – Chinatown – Little Italy – Central Park – Grand Central Station – Chrysler Building – Centrul Rockefeller – Fifth Avenue – Broadway – Times Square – Empire State Building – Brooklyn

„New York, I Love You!” nu e doar o metaforă, e sentimentul pe care îl trăiești din prima clipă când pășești pe străzile celui mai cosmopolit oraș din lume.

Abia după ce te-ai plimbat pe bulevardele cu clădiri ce zgârie norii și .oameni din toate colțurile globului, abia după ce ai văzut Manhattan-ul sclipitor,. ai urcat pe Empire State Building și ai savurat o cafea în Central Park, abia atunci simți .că ai devenit cu adevărat călător.Pentru că odată ce vezi New York-ul, te va lăsa cu răsuflarea tăiată de atâta frumusețe și cu gândul c-ai văzut tot ceea ce merita cu adevărat văzut.

Senior Voyage New York la Holiday Inn Manhattan, Financial District 4**** ( sau similar)

Localizare : Holiday Inn Manhattan, Financial District este amplasat în inima orașului New York, în centrul Manhattanului. Atracții turistice precum Wall Street, Bursa de Valori, Statuia Libertății, One World Trade Center, Memorialul 9/11, Podul Brooklyn sunt situate la câteva minute distanță.

Facilitățile hotelului : St. George Tavern din incinta hotelului oferă oaspeților un meniu din bucătăria clasică americană și un meniu cu influență asiatică, într-o atmosferă relaxantă de pub.

Facilitățile camerelor : Toate camerele sunt dotate cu lenjerie de lux, TV. cu ecran plat cu peste 80 de canale, aparat de cafea, rezerve de cafea și ceai, telefon, seif, .aer condiționat și o zonă de lucru spațioasă. Băile pun la dispoziția turiștilor uscător de păr și accesorii de toaletă.

Unitatea de cazare menționată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.Senior Voyage New York

Informatii suplimentare la Pan European Travel

Senior Voyage New York

Zi 1
Ziua 1: București – New York

Zbor dis de dimineață din București. După amiază, sosire pe aeroportul JFK și transfer la un hotel din centrul New York-ului, în Manhattan, unde petrecem următoarele 5 nopți. Timp liber la dispoziție pentru acomodarea la noul fus orar.

Întâlnire pe seară cu ghidul însoțitor pentru o introducere în geografia, obiceiurile și cultura New Yorkului. Veți obține informații despre activitățile recomandate și veți avea posibilitatea de a vă familiariza cu harta orașului. New York-ul este un loc minunat pentru mersul pe jos, foarte simplu de navigat și cu un sistem excelent de metrouri.

Zi 2
Ziua 2:Tur panoramic cu autocarul din Downtown în Uptown

Din confortul unei autocar și cu un ghid turistic local, care va oferi o perspectivă asupra a ceea ce înseamnă a trăi în New York, vom obține o imagine de ansamblu asupra celui mai magnific oraș din lume! Din Downtown în Uptown, pe un traseu care bifează unele dintre reperele orașului, vom vedea: Harlem, Catedrala Sf. Ioan cel Divin, Parcul Central, Centrul Lincoln, Carnegie Hall, Națiunile Unite, Clădirea Empire State, Union Square, Clădirea Flatiron (primul zgârie-nori adevărat din New York), Bulevardul Broadway (sinonim cu strălucire, eleganță, teatre, spectacole , piese muzicale și divertisment) și multe altele. Apoi vom face o incursiune pietonală prin cartierele centrale ale Manhatanului: Little Italy, Chinatown, Greenwich Village și SoHo, fiecare cu personalitatea și farmecul lor.

Zi 3
Ziua 3: Statuia Libertății – Batery Park - Wall Street – One World Trade Center – Memorialul 9/11 – High Line

După micul dejun, vizităm Lower Manhattan, cea mai istorică și mai veche parte a orașului. Ne urcăm de dimineață în feribotul care duce spre Statuia Libertății, cel mai cunoscut reper din New York. La întoarcere, într-un tur pietonal, descoperim obiective precum Wall Street, poate una dintre cele mai faimoase străzi din lume, Bursa din New York, Trump Building  și un muzeu virtual de zgârie-nori.

Zi 4
Ziua 4: Central Park – Grand Central Station - Chrysler Building - Centrul Rockefeller - Biblioteca Publică – Fifth Avenue – Times Square

Petrecem dimineața de astăzi explorând minunile Central Park-ului. Cercetăm Zabar’s, celebru printre newyorkezi și un adevărat rai pentru iubitorii de delicatese, de unde putem lua provizii pentru un picnic în parc. Admirăm pe exterior clădirea Muzeului Guggenheim, proiectată de Frank Lloyd Wright, Muzeul Metropolitan de Artă și multe minuni arhitectonice de pe Fifth Avenue.

După amiază este momentul să descoperim alte repere inovatoare ale orașului: Centrul Rockefeller (piesa centrală a Manhattanului), Catedrala Sf. Patrick, Biblioteca Publică, Chrysler Building (cel mai frumos zgârie-nori dintre toate, un ac argintiu în stil Art deco, finalizat în 1930) și Grand Central Station. La apus ne bucurăm de reclamele luminoase și atmosfera din Times Square, “intersecția lumii”. La terminarea turului, puteți opta să încheiați ziua cu o panoramă perfectă a orașului, cu toate luminile sale strălucitoare, de la ultimul etaj din Empire State Building sau al clădirii Rockefeller Center (vizită pe cont propriu).

Zi 5
Ziua 5: Brooklyn

Dacă Brooklyn ar fi propriul oraș, ar fi al patrulea ca mărime din SUA, găzduind mai mult de 2,6 milioane de oameni. Începem ziua cu o plimbare de-a lungul zonei pietonale a Podului Brooklyn, o siluetă legendară pe orizontul New York-ului și un exemplu fascinant de inginerie de sec. XIX. Aici vom deveni martorii unor imagini incredibile oferite de orizontul Manhattan-ului și peisajul urban din Brooklyn. O instituție brooklyneză, Grimaldi’s Pizzeria este o oprire obligatorie.

Ne plimbăm prin Brooklyn Heights, o zonă atrăgătoare cu case din piatră roșiatică, din sec. XIX și străzi pitorești, îndrăgite de scriitori și pictori. Apoi ne îndreptăm spre promenada de pe malul East River, în Brooklyn Bridge Park. De aici Manhattanul și Statuia Libertății sunt numai bune de fotografiat.

Zi 6
Ziua 6: New York – București

După micul dejun, bucurați-vă de timp liber pentru cumpărături la Macy’s, cel mai mare magazin din lume, la Century 21, cel mai bun magazin cu haine de designer la reducere sau descoperiți buticurile elegante din SoHo, Fifth Avenue sau Madison Avenue. New York este pur și simplu una dintre cele mai bune destinații de cumpărături de pe planetă.

Chiar dacă nu cumpărați produsele, le puteți admira în vitrinele frumos decorate, ceea ce în acest oraș este o activitate în sine. Sau puteți opta pentru o vizită într-unul dintre faimoasele muzee. MoMA, Muzeul Metropolitan de Artă sau Neue Galerie se mândresc cu cele mai bune colecții de artă din lume. Apoi ne luăm la revedere de la New York, cu amintiri care să dureze o viață. Transfer la aeroport și sosire în București.

Tariful include :

 • 5 nopți cazare la Holiday Inn Manhattan, Financial District 4*( sau similar) în centrul New York-ului, Manhattan
 • 5 mic dejunuri
 • Bilet avion București – New York – București, cu Lufthansa Grup
 • Transfer aeroport–hotel-aeroport
 • Vizite ghidate conform descrierii pentru toate zilele
 • Tururi pietonale zilnice și de autocar cu ghid local
 • Ghid însoțitor Christian Tour din București pentru întreaga perioadă
 • Manevrarea bagajelor la hotel, bacșiș ghid local și șoferi.

Tariful nu include

 • Taxele de aeroport: 332 €/ persoană
 • Taxa și formalitățile de obținere a vizei de SUA: 160 $/ persoană
 • Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați).
 • Intrările la obiectivele turistice
 • Biletul de feribot spre Statuia Libertății (aprox. $25)
 • Cheltuieli personale sau alte bacșișuri
 • Tarifele neincluse sunt valabile la data publicării programului, dar informative și pot suferi modificari, fiind independente de agenția de turism
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment SGL: 350 euro
Reducere a 3-a persoană: 100 euro (în cameră cu 2 paturi matrimoniale)
Copil 0-1.99 ani: plateste doar 200 euro
Copil 2-11.99 ani: 500 euro (în cameră cu 2 adulți) + taxele de aeroport
Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programul Senior Voyage New York.

Bine de stiut :

Plecările se fac de pe aeroportul din București, 21.05.2020, ora 06:00; sosire Frankfurt, ora 07:30 (durată zbor 2 ore și 30 min); plecare din Frankfurt, ora 11:00; sosire New York, aeroportul JFK, 05.2020, ora locală 13:40 (durată zbor 8 ore și 40 min).
La întoarcere, de pe aeroportul JFK, New York, 26.05.2020, ora 21:00; sosire Zurich, ora 10:50 (durată zbor 7 ore și 50 min); plecare din Zurich, ora 12:00; sosire București, 27.05.2020, ora 15:20 (durată zbor 2 ore și 20 min).
Pentru călătoria în SUA este necesar pașaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminării călătoriei cu viza aplicată.

Zborul are escală în Frankfurt la dus și în Zurich la retur.
Turiștii se vor prezenta la aeroport cu 2 ore și jumătate mai devreme față de orele de plecare menționate.
Fiecare pasager are inclus maxim un bagaj de cală, cu o greutate de până la 23 kg și un bagaj de mână care nu poate depăși 8 kg.
Avansul la înscriere este de 30%.
Deși se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, în unele ocazii poate fi necesar să facem modificări la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar.
Ordinea vizitelor din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse.
Grupul minim pentru a se organiza acest program este de 35 persoane.
În SUA tensiunea standard din rețea este de 110 V, fiind necesar un adaptor pentru încărcarea aparatelor electice europene. Prizele au doi pini plați.
New York se află pe fusul orar Eastern Standard Time, cu 7 ore mai puțin ca în România.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion