Senior Voyage Portugalia - 8 Zile

lisbon-4379656_1280

Senior Voyage Portugalia

Date de plecare 2021: 19.03, 26.03, 02.04, 09.04, 16.04, 23.04, 30.04, 07.05

Pret: de la 395 Euro pana la 465 Euro/persoana/pachet, in functie de data de plecare.

Lisabona – Sintra – Cabo da Roca (cel mai vestic punct al Europei) – Fatima –Coimbra –Evora – Porto

Îți propunem o vizită în Portugalia, destinația ideală de vacanță, unde vara durează tot anul. Portugalia te așteaptă cu brațele deschise, ori de câte ori vrei să fugi de temperaturile scăzute. De fapt, sezonul sărbătorilor de iarnă este perioada cea mai îndrăgită de către turiști pentru o vacanță în Portugalia. Bucură-te de plajă și de o baie în mare oricând. Portughezii sunt oameni cordiali, înclinați spre independență și poligloți – deci cu atât mai multe motive pentru a-i cunoaște.

Trebuie să încerci Croquetas Caseras, niște chifteluțe în crustă crocantă, umplute în general cu carne de pește și cartofi. Iar dacă vrei ceva mai consistent, încearcă o porție de Carne Fiesta, un preparat din cubulețe suculente de carne de porc, marinate în sos de usturoi, oregano, ardei iute și vin, apoi trase la tigaie și acompaniate de un vin bun.
Top atracții:
Turnul Belem, cunoscut și ca Turnul Sfântului Vincent, este o structură fortificată cu un farmec aparte, ce a intrat în lista Patrimoniului Mondial UNESCO datorită rolului important pe care acesta l-a avut în descoperirile geografice ale portughezilor pe mare. Turnul a fost construit la cererea Regelui John al II-lea, cu rolul de apărare a intrării pe râul Tagus.

Mănăstirea Jeronimos este o fostă mănăstire a Ordinului Sf. Jerome. Clădirea reprezintă cel mai important exemplu de arhitectură gotică portugheză în stil manuelin, fiind înscrisă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO în anul 1983.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Madrid Barcelona

Senior Voyage Portugalia

Tariful include :

 • Transport avion București – Lisabona – București
 • 7 nopți cazare la hotel de 3*/3*+
 • Mic dejun și cina continental (2 mese pe zi - conform programului, în ziua sosirii se asigură cina, în ziua plecării mic dejun), la cină se oferă 1 pahar de apă și 1 pahar de vin; mesele NU vor fi servite in regim bufet, ci meniu prestabilit
 • Transfer aeroport – hotel - aeroport
 • Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfașurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.
 • ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Lisabona

Tariful nu include :

 • Taxe de aeroport 125 euro/persoană
 • Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno
 • Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/ pers/zi)
 • Mesele de prânz
 • Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale.
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment cameră single: 270 euro/sejur (număr camere limitat).
Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au însoțitor peste 55 ani plătesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti.
Reducere 5% la achiziționarea a trei excursii opționale cumulat pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card

Nota :

Nu se acceptă partaj.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion