Senior Voyage Praga - 5 Zile

prague-3625401_1280

Senior Voyage Praga

Date de plecare 2020: 03.08

Pret: de la 378 Euro /persoana/pachet.

Praga – Orasul de Aur

În această călătorie avem ocazia să descoperim: Praga – Dresda – Karlstein – Karlovy Vary

Chiar daca nu esti consumator de bere, trebuie sa gusti berea din Praga, Vytopna Railaway Restaurant, situat in piata Wenceslas, este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi, unde pe langa zecile de sortimente de bere ne putem delecta cu atractia localului, 900 m de cale ferata in miniatura. Spre incantarea clientilor, bautura este adusa la fiecare masa in vagonul trenului care circula pe aceste sine.

Praga ascunde locuri fascinante, mai puțin cunoscute de turiști. Pune pe lista ta de vizite Muzeul de Alchimie, locul în care istoria și mitul se întrepătrund, Muzeul Franz Kafka, plin de ciudățeniile existențialiste caracteristice autorului “Metamorfozei” și admiră opera de artă inspirată de John Lennon ce înfrumusețează un zid din Praga, încă de la moartea lui, în anul 1980. Restul zilei îl poți petrece cutreierând restaurantele și magazinele din oraș în căutarea suvenirului perfect.

Dresda, inima culturală a Saxoniei, un oraș care a reușit să renască din ruine după devastatoarele bombardamente din 1945, în al II-lea Razboi Mondial. De altfel, multe dintre clădirile emblematice ale Dresdei au fost reconstruite după schițe și picturi și redeschise abia în anii ’70-80.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Praga

Senior Voyage Praga

Tariful include :

  • Bilet avion București – Praga si retur;
  • Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al căror ghid va însoți și turistii sosiți la Praga cu avionul. Pentru acest program nu se aloca numere de ordine in autocar.
  • 4 cazări la hotel de 3*;
  • 4 mic dejun;
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a până în ziua a 4-a inclusiv, în rest, asistență turistică.

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Transportul local în Praga
  • Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane; Autocarul deservește și grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri.
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment de single 105 €
Reducere copil 6-12 ani – 20 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulți
Reducere a 3-a persoană în cameră 15 €.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Avion