Senior Voyage Roma - 5 Zile

rome-2462105_1280

Senior Voyage Roma

Date de plecare 2021: 13.05; 03.06; 15.07; 26.08; 09.09;

Pret: de la 424 Euro /persoana/pachet.

Roma – la ”Città Eterna”

În această călătorie avem ocazia să descoperim : Roma – Tivoli – Cassino – Napoli  –  Pompei

Roma,  Supranumită ”Caput mundi” (”Capitala lumii”), la ”Città Eterna” (”Cetatea eternă”) sau, pur și simplu, ”l’Urbe” (”Orașul”), Roma are o istorie îndelungată și nu puțini dintre cei care o cunosc spun că, dacă ar fi să aleagă un singur oraș pe care să îl descopere de-a lungul vieții, acesta ar fi Roma. Așezată pe malul Tibrului, Roma este una dintre cele mai importante destinații turistice din lume, fiind vizitată anual de milioane de turiști, fascinați de amestecul unic de arheologie, istorie, artă, gastronomie și panorame care îți taie respirația. Roma are nevoie de timp pentru a fi descoperită, dar astăzi vom începe prin a descoperi o parte din comorile Romei: Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseumul, Columna lui Traian, Piata Venetia, Capitoliul si Pantheonul. Orice alte cuvinte aici ar fi de prisos in fata maretiei acestor constructii! Moment de răgaz (timp liber):

E adevărat că Roma este orașul operelor de artă și al monumentelor, dar este și orașul în care vei mânca cea mai delicioasă pizza si cea mai traznita combinatie de gelato! Incearca inghetata cu salvie si zmeura, sau inghetata cu ricotta sau cu migdale si smochine… asa poti spune ca ai fost la Roma

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Roma

Senior Voyage Roma

Tariful include :

  • Bilet de avion Bucureşti – Roma şi retur;
  • 4 nopți de cazare la hotel de 4*
  • 4 mic dejun;
  • Transfer hotel – aeroport- hotel;
  • însoţitor din partea agenţiei in primele 3 zile (după întâlnirea cu acesta în Roma), apoi asistenţă turistică. Pentru acest program nu se aloca numere de ordine in autocar.

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* plătibile la hotel (circa 6€/pers./ zi), alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Transport cu autocarul în Roma
  • Excursiile opționale, pentru minim 25 de persoane;
  • Asigurare Covid (storno + medicala).
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment de single 115 €
Reducere a 3-a persoană în camera 15 €.
Reducere copil 6-12 ani – 25 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulţi.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Avion