Senior Voyage Scotia - 8 Zile

eilean-donan-castle-665549_1280

Senior Voyage Scotia

Date de plecare : 21.04, 28.04, 05.05*, 12.05*, 19.05*, 26.05*, 29.05*, 31.05*, 02.06*, 09.06.2020*

Pret: de la 495 Euro /persoana/pachet

Scoția – Castele, frăţii secrete şi scotch : Stirling –Loch Lomond – Glengoyne – Loch Ness – Higlands– Fort William – Inverness – Oban – Inveraray –Glencoe – Glasgow –Paisley Abbey – Edinburgh – Rosslyn Chapel – Codul lui Da Vinci – Dundee – Perth – St Andrews

Dacă întrebi un cinefil, Scoția este țara lui Sir Sean Connery și a lui Harry Potter. Pentru un pasionat de istorie, tradiții și legende este țara castelelor medievale, .a bărbaților în kilt-uri suflând în cimpoaie, a Monstrului din Loch Ness și Zidului lui Hadrian. Pentru fanii serialului “Game of Thrones”, Scoția rămâne ținutul numit “Winterfell” unde domnește Casa Stark și rege este John Snow. Pentru orice conoisseur în ale lichiorurilor fine, este țara distileriilor de whisky. Scoția este o țară cu adevărat fascinantă care își așteaptă vizitatorii cu căldură și ospitalitate.  Hai să aflăm împreună de ce este Scoția și o destinație de vacanță atât de specială pentru noi!

Glasgow : Așezat pe malurile râului Clyde, Glasgow s-a transformat dintr-un oraș industrial în cel mai important centru cultural din Scoția, cu o mulțime de muzee interesante, galerii de artă și festivaluri variate. Numele său galez înseamnă „spațiu verde minunat”, așa că nu este de mirare că Glasgow se mândrește cu nu mai puțin de 70 de parcuri și grădini elegante.

Loch Ness : Este imposibil să vizitezi Scoția și să nu vezi și Loch Ness cu faimosul său monstru. Nessie. Povestea lui începe cu foarte mult timp în urmă, în anul 565, când se zice că pentru prima dată zărit de către St. Columba în apele Lacului Loch Ness. De-a lungul timpului mulţi aventurieri au pretins că au zărit misterioasa creatură, dar nu există dovezi care să certifice existenţa reală a acesteia.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Madrid Barcelona

Senior Voyage Scotia

Tariful include :

 • Transport avion București – Glasgow– București
 • 7 nopți cazare la hotel de 3*.
 • Mic dejun și cină (2 mese pe zi - conform programului, în ziua sosirii se asigura cina, în ziua plecării mic dejun)
 • Transfer aeroport – hotel - aeroport
 • Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.
 • ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Glasgow.
 • ½ zi excursie opțională Paisley pentru posesorii de Senior Voyage Club Card

Tariful nu include :

 • Taxe de aeroport 125 euro /persoană.
 • Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.
 • Taxa de stațiune (se va plăti la hotel)
 • Mesele de prânz.
 • Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale.
 • *Supliment 30 euro/persoană pentru luna mai si iunie.
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment cameră single: 225 euro/sejur (număr camere limitat).
Reducere 10% la achiziționarea a trei excursii opționale cumulat pentru posesorii Senior Voyage Club Card.
Reducere 5% la achiziționarea a trei excursii opționale cumulat pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion