Senior Voyage Serbia - 5 Zile

kalemegdan-4569755_1280

Senior Voyage Serbia

Date de plecare : 29.04* Paste; 19.05; 16.06; 14.07, 25.08, 27.11

Pret: 199 Euro /persoana/pachet.

SERBIA – un adevarat festin cultural

Balcan fusion, fortărețe impunătoare, rakija și istorie servită la grătar : Drobeta Turnu Severin – Porţile de Fier – Cetatea Golubăț – Belgrad–Sremki Karlovci – Novisad – Nis

Poarta Leopold, punctul de acces către centrul istoric. Belgradul s-a ridicat pe vechea Cetate Singidunum, fondat de un trib celtic și transformat de romani într-un centru de apărare la granița imperiului. Cetatea se află în Parcul Kalemegdan, un spațiu ce se întinde până la malurile Dunării și ale Râului Sava. La distanță de câțiva pași zărim: Poarta Zindan, Poarta lui Despot, Fântâna Romană, Biserica Ruzica, Muzeul de Istorie Naturală, Monumentul Recunoștinței Franceze, Poarta Vidin și Turnul cu Ceas.

Ne rămîne timp să ne înfruptăm din preparatele supra-calorice, dar extrem de gustoase ale bucătăriei sârbești, și să ciocnim paharele pline de sljivovica (slibovița), rakija (rachiu) sau variantele sale mai fanteziste cu diverse arome precum cea de gutui, caise sau nuc. Ar fi păcat să nu gustăm din păcătoasa medovaca (băutura ursului), o variațiune a rachiului în care mierea este vedetă. Hai să ciocnim cupele, să schimbăm impresii și să legăm prietenii noi. În definitiv, suntem camarazi de călătorie și nu-i exclus să mai fim și altădată …)

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Serbia

Senior Voyage Serbia

Tariful include :

  • Transport cu autocar climatizat;
  • 4 cazări hotel de 3*;
  • 4 mic dejun;
  • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Excursiile opționale pentru un grup minim de 30 de persoane;
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment de single: 45 €
Reducere a 3-a pers. in triplă: 10 €
Copil 6-12 ani reducere 15 € în cameră dublă cu doi adulți.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar