Senior Voyage Un Tur Regal

casino sinaia

Senior Voyage Un Tur Regal

Date de plecare 2020 : 03.10.2020

Pret: 29 Euro /persoana/pachet.

Imaginați-vă o țară de poveste, cu palate semețe, vile de vacanță somptuoase, prinți și prințese, un rege cu o regină, chiar și un “nabab” misterios care are comori ascunse, bogății cât cuprinde și o casă a norocului… Sună bine? Iată, exact despre asta este vorba în această excursie unică. În decorul superb al munților de pe Valea Prahovei, descoperim o Românie cu adevărat ca în poveștile copilăriei. Reperele acestei zile ni se dezvăluie în clădiri de patrimoniu, reședințe regale, un cazinou și o vilă “muzicală”. Să nu auzim că nu v-am spus!

Castelul Știrbey

Oprim la Castelul Știrbey, cea mai veche reședință din Sinaia, azi muzeul orașului. Castelul între ale cărui ziduri se păstrează și astăzi secretele, trădările și marile iubiri ale familiei marelui domnitor Barbu Bibescu-Știrbey, a fost ridicat la dorinţa fiicei domnitorului. Aflăm povestea familiei care l-a construit și descoperim istoria stațiunii Sinaia din perioada în care fracul și corsetul îți ofereau un statut social privilegiat.

Castelul Cantacuzino

În drumul nostru spre București oprim pentru a vizita Castelul Cantacuzino. Facem o plimbare în tihnă prin grădinile castelului, savurăm priveliștea de pe terasă și descoperim povestea “Nababului” Gheorghe Grigore Cantacuzino și a bogățiilor sale fără număr.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Un Tur Regal

Senior Voyage Un Tur Regal

Tariful include :

  • Vizite conform descrierii
  • Transport cu autocar/ microbuz
  • Ghid însoțitor

Tariful nu include :

  • Masa de prânz
  • Cheltuieli personale
  • Intrările la obiectivele turistice
Expand/Inchide
Note :

Plecările pe acest program se fac din București, dimineața la 8.00, de la Terminalul MementoBUS, situat în spatele Autogării IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM și Gara Basarab (acces dinspre Șos. Orhideelor/ Pod Basarab).

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar