Severin Sea Lodge Kenya - 8 Zile

Severin Sea Lodge Kenya

Plecari in perioada: 03 Martie 2022 – 28 Aprilie 2022

Pret: de la 1078 Euro pana la 1135 Euro /persoana/pachet 7 nopti cu masa all inclusive

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Severin Sea Lodge 4****  situat în cartierul Bamburi Beach, Severin Sea Lodge întâmpină oaspeții aproape de Mombasa Go-Kart și vă invită să vă bucurați de o baie de aburi, tratamente de masaj și o saună. Renovată în 2011, această vilă a întâmpinat oaspeți din 1972.

Haller Park se află la 2.6 km de această vilă. Jomo Kenyatta Public Beach este situat la aproximativ 1.7 km de proprietate. La o bar Il Covo Restaurant se poate ajunge în 5 minute pe jos. Această proprietate este situată aproape de Mombasa Marine Park. Aeroportul Aeroportul International Moi este situat la 20 km de proprietate.

Oaspeții se pot bucura de televizor, la sistem stereo și TV cu DVD player disponibile în camere. Sunt dotate cu interioare luxoase. Dormitoarele conțin paturi cu paturi matrimoniale și canapea. Baia privată are dușuri de intrare, o cadă și dușuri, împreună cu un uscător de păr, cearceafuri de baie și prosoape.

De asemenea, sunt incluse mese speciale, un meniu special și un mini club. Există canotaj, safari de deșert și mini golf pentru plăcerea oaspeților.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Severin Sea Lodge Kenya

Severin Sea Lodge Kenya

Tariful include :

 • Transport cu avionul Bucuresti - Mombasa si retur, zbor direct cu compania GullivAir;
 • 1 bagaj de cala de 20 kg si 1 bagaj de cabina de 5 kg;
 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 • 7 nopti cazare in camera bungalow standard
 • Masa :All Inclusive
 • Asistenta turistica in limba engleza pe toata perioada sejurului

Tariful nu include :

 • Taxe de aeroport 290 euro/persoana
 • Taxa de viza, 50 USD/ persoana;
 • Asigurare medicala si storno
 • Excursiile optionale;
 • Alte mese sau bauturi decat cele mentionate in oferta;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (soferi, personal hotelier, ghizi).
 • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Note :

Taxele de aeroport sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

CONDITII DE INTRARE IN KENYA IN CONTEXTUL COVID-19:

Pentru intrarea in Kenya este obligatorie prezentarea unui test molecular de tip PCR cu rezultat negativ. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza. Rezultatul testului PCR trebuie sa contina urmatoarele informatii in limba engleza: numele turistului (asa cum apare in pasaport), numele si adresa laboratorului care a efectuat testarea, trebuie sa fie mentionat ca tipul testului efectuat este PCR, precum si data efectuarii testului si rezultatul testului;
Turistii trebuie sa aiba o temperatura corporala sub 37.5C i sa nu prezinte simptome gripale;
Este obligatorie completarea formularului online, inainte de calatorie, la urmtoarea pagina de internet: https://ears.health.go.ke/airline_registration/ si prezentarea la sosirea n acest stat a codului QR receptionat pe email;
Pasagerii care sosesc in Kenya pot fi suspusi unui control medical pentru identificarea simptomelor specifice COVID-19 la terminalul de sosiri, iar autoritatile medicale pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar.
Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor, daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu COVID-19.
Turistii care se deplaseaza spre Kenya trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate cerintele pentru intrarea in aceasta tara, sa detina asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19.
Daca un calator este suspectat ca are simptome COVID-19, chiar daca detine un test PCR cu rezultat negativ, autoritatile din aeroport pot lua decizia supunerii persoanei in cauza la un nou test.

OBSERVATII :

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC (NU TEMPORAR) VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE
DE PASAPORT;
Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale);
Autoritatile din Kenya nu solicita vaccinarea obligatorie pentru turistii care sosesc din Europa; Conform Ambasadei Kenyei la Berlin (care asigura si reprezentarea diplomatica si consulara pentru Romania) nu este obligatoriu niciun vaccin. Este recomandata vaccinarea impotriva febrei galbene (si detinerea Carnetului Galben de Vaccinari) precum si impotriva febrei tifoide, a hepatitei A & B, a difteriei si poliomielitei;
Cetatenii romani se pot adresa Institutului National de Sanatate Publica Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile pentru a obtine informatii cu privire la tipurile de vaccinuri care trebuie efectuate, inainte de a calatori in Kenya;
De asemenea, va recomandam achizitionarea unor medicamente antimalarie, dar nu inainte de a contacta medicul de familie. Malaria este o boala transmisa de tantari, sprayul antitantari fiind un obiect obligatoriu in bagaj.

INFORMATII CU PRIVIRE LA OBTINEREA VIZEI DE KENYA:

Cetatenii romani pot calatori in Kenya in baza unei vize de intrare.
incepnd cu data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Kenya trebuie sa aplice online, anterior calatoriei, pe paginile de internet http://account.ecitizen.go.ke/register , www.evisa.go.ke in vederea obinerii n prealabil a vizei electronice kenyene. Nu se mai emit vize la sosirea in acest stat.
Pentru viza cu o singura intrare Single Journey Visa (Business or Tourism), costul este de 50 USD.
Pentru calatorie este necesar sa detineti un pasaport simplu electronic (nu temporar) valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei. Toti copiii au nevoie de pasaport;
Pentru informaii suplimentare cu privire la pasii de urmat in vederea solicitarii online a vizei de intrare pe teritoriul Kenyei, va recomandam sa accesati urmtorul link: eVisa-newspaperad – eVisa-newspaperad.pdf (mae.ro)

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion