Swahili Beach Resort Kenya - 8 Zile

Swahili Beach Resort Kenya

Plecari in perioada: 03 Martie 2022 – 28 Aprilie 2022

Pret: de la 1111 Euro pana la 1169 Euro /persoana/pachet 7 nopti cu masa demipensiune

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Swahili Beach Resort Kenya 5***** se află în stațiunea Diani Beach, la 200 m de centrul comercial Nakumatt Diani și la 11 minute de mers pe jos de centrul comercial Diani Beach. Această proprietate de 5 stele are camere cu vedere la ocean, o saună, o zonă de plajă privată și facilități de sporturi acvatice. Complexul oferă o piscină în aer liber și program de divertisment seara.

Toate unitățile de cazare ale complexului   sunt dotate cu aer condiționat, birou, TV cu ecran plat și baie proprie cu articole de toaletă gratuite.

Proprietatea servește în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Restaurantul proprietății oferă mâncăruri locale și fructe de mare. În plus, puteți solicita preparate vegane, vegetariene și halal.

Swahili Beach are un centru de fitness. Oaspeții pot juca tenis de masă, biliard și darts la complex și pot închiria biciclete.

De asemenea, aveți la dispoziție ziare și un centru de afaceri. Recepția are program nonstop, iar personalul acesteia vorbește în limbile germană, engleză și franceză.

Centrul comercial Baharini se află la 1,9 km  , iar sediul organizației Colobus Conservation Limited la 6 km. Aeroportul Internațional Moi este situat la 29 km.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Swahili Beach Resort Kenya

Swahili Beach Resort Kenya

Tariful include :

 • Transport cu avionul Bucuresti - Mombasa si retur, zbor direct cu compania GullivAir;
 • 1 bagaj de cala de 20 kg si 1 bagaj de cabina de 5 kg;
 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 • 7 nopti cazare in camera dubla standard
 • Masa :Demipensiune
 • Asistenta turistica in limba engleza pe toata perioada sejurului

Tariful nu include :

 • Taxe de aeroport 290 euro/persoana
 • Taxa de viza, 50 USD/ persoana;
 • Asigurare medicala si storno
 • Excursiile optionale;
 • Alte mese sau bauturi decat cele mentionate in oferta;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (soferi, personal hotelier, ghizi).
 • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Note :

Taxele de aeroport sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

CONDITII DE INTRARE IN KENYA IN CONTEXTUL COVID-19:

Pentru intrarea in Kenya este obligatorie prezentarea unui test molecular de tip PCR cu rezultat negativ. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza. Rezultatul testului PCR trebuie sa contina urmatoarele informatii in limba engleza: numele turistului (asa cum apare in pasaport), numele si adresa laboratorului care a efectuat testarea, trebuie sa fie mentionat ca tipul testului efectuat este PCR, precum si data efectuarii testului si rezultatul testului;
Turistii trebuie sa aiba o temperatura corporala sub 37.5C i sa nu prezinte simptome gripale;
Este obligatorie completarea formularului online, inainte de calatorie, la urmtoarea pagina de internet: https://ears.health.go.ke/airline_registration/ si prezentarea la sosirea n acest stat a codului QR receptionat pe email;
Pasagerii care sosesc in Kenya pot fi suspusi unui control medical pentru identificarea simptomelor specifice COVID-19 la terminalul de sosiri, iar autoritatile medicale pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar.
Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor, daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu COVID-19.
Turistii care se deplaseaza spre Kenya trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate cerintele pentru intrarea in aceasta tara, sa detina asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19.
Daca un calator este suspectat ca are simptome COVID-19, chiar daca detine un test PCR cu rezultat negativ, autoritatile din aeroport pot lua decizia supunerii persoanei in cauza la un nou test.

OBSERVATII :

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC (NU TEMPORAR) VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE
DE PASAPORT;
Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale);
Autoritatile din Kenya nu solicita vaccinarea obligatorie pentru turistii care sosesc din Europa; Conform Ambasadei Kenyei la Berlin (care asigura si reprezentarea diplomatica si consulara pentru Romania) nu este obligatoriu niciun vaccin. Este recomandata vaccinarea impotriva febrei galbene (si detinerea Carnetului Galben de Vaccinari) precum si impotriva febrei tifoide, a hepatitei A & B, a difteriei si poliomielitei;
Cetatenii romani se pot adresa Institutului National de Sanatate Publica Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile pentru a obtine informatii cu privire la tipurile de vaccinuri care trebuie efectuate, inainte de a calatori in Kenya;
De asemenea, va recomandam achizitionarea unor medicamente antimalarie, dar nu inainte de a contacta medicul de familie. Malaria este o boala transmisa de tantari, sprayul antitantari fiind un obiect obligatoriu in bagaj.

INFORMATII CU PRIVIRE LA OBTINEREA VIZEI DE KENYA:

Cetatenii romani pot calatori in Kenya in baza unei vize de intrare.
incepnd cu data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Kenya trebuie sa aplice online, anterior calatoriei, pe paginile de internet http://account.ecitizen.go.ke/register , www.evisa.go.ke in vederea obinerii n prealabil a vizei electronice kenyene. Nu se mai emit vize la sosirea in acest stat.
Pentru viza cu o singura intrare Single Journey Visa (Business or Tourism), costul este de 50 USD.
Pentru calatorie este necesar sa detineti un pasaport simplu electronic (nu temporar) valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei. Toti copiii au nevoie de pasaport;
Pentru informaii suplimentare cu privire la pasii de urmat in vederea solicitarii online a vizei de intrare pe teritoriul Kenyei, va recomandam sa accesati urmtorul link: eVisa-newspaperad – eVisa-newspaperad.pdf (mae.ro)

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion