Thalero Holiday Center Lefkada Grecia - 8 Zile

thalero-holidays-center-lefkada

Thalero Holiday Center Lefkada Grecia

Perioada sejur: 01 Iunie 2020 – 21 Septembrie 2020

Pret: de la 209 Euro pana la 317 Euro/persoana/pachet , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere 25% deja aplicata pentru rezervare si plata integrala pana la data de 28.02.2020, in limita locurilor disponibile.

Thalero Holiday Center Înconjurată de măslini şi situată la 300 de metri de plaja Lygia din Lefkada, proprietatea Thalero oferă studiouri în sistem self-catering, cu un balcon cu vedere la grădină şi la piscină. Oaspeţii au la dispoziţie WiFi gratuit şi o sală cu masă de ping-pong.

Fiecare cameră de la Thalero Holidays Center are TV şi aer condiţionat. Toate unitățile de cazare includ o chicinetă cu frigider. Au baie privată cu duş. Oaspeţii se pot relaxa la barul de la piscină, care servește băuturi și cafea la umbra măslinilor. Hotelul are o mică bibliotecă. La mai puţin de 5 minute de mers pe jos există un minimarket şi taverne de peşte. Hotelul este situat la 24 km de aeroportul Aktio şi la 5 km de oraşul Lefkada. Parcarea privată este gratuită

Lefkada se afla in Marea Ionica si este despartita de continent printr-un canal ingust si este conectata la acesta printr-un pod mobil, deci usor accesilbila cu masina. Este una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, cu plaje salbatice, dealuri pline de maslini, chiparosi si pini, flori viu colorate ce transforma acest loc intr-un adevarat paradis.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Thalero Holiday Center Lefkada Grecia

Thalero Holiday Center Lefkada Grecia

Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule din Grecia.

Tariful include :

 • 7 nopți de cazare in camera dubla standard
 • Bilet avion cursa charter;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Asistență turistică locala*. *Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea,insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

Tariful nu include :

 • Taxa aeroport 95 €/ pers;
 • Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Alte taxe si cheltuieli persoanale
 • Programe optionale
 • Taxa hotelieră - se achită la recepție de către client.Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație. Mai multe detalii ȋn agenție.
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment SGL 105 €
Reducere cazare ȋn cameră TPLcu pat suplimentar/fiecare persoană 30 €

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion