Veliko Tarnovo si Arbanassi

tsarevets-2711632_1280

Veliko Tarnovo si Arbanassi

Perioada:06.06-06.09.2020, plecari in fiecare zi de sambata si duminica in aceasta perioada 

Pret/persoana/pachet : 109 Lei.

Descrierea programului: Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 06:30 la Gara de Nord. Plecare la ora 07:00 urmand traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo.

Prima oprire o vom face la numai 30 km de Ruse pentru a vizita Manastirea Basarabov ce poarta Hramul Sf. Dumitru – ocrotitorul orasului Bucuresti. Vom continua drumul spre Veliko Tarnovo – timp de 600 de ani capitala Bulgariei, supranumita “Capitala Ţarilor”.
Vom vizita cetatea Tsarevets unde zidurile si turnurile cetatii, ruinele palatului regal si biserica patriarhala ne vor reaminti de vremurile glorioase cand aici era situat centrul economic, religios si cultural al statului medieval bulgar. Dupa pauza de pranz vom vizita centrul vechi al orasului, intesat de biserici medievale, ateliere mestesugaresti, magazine de suveniruri si de antichitati.
In cursul dupa-amiezii vom pleca spre Arbanassi – renumit sat turistic traditional bulgaresc, aflat pe un platou la 4 km de orasul Veliko Tarnovo, cu numeroase biserici si case din piatra care ii dau un aspect pitoresc; timp liber in Arbanassi pentru relaxare. In cursul serii ne vom deplasa spre Romania. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Veliko Tarnovo si Arbanassi

Veliko Tarnovo si Arbanassi

Tariful include :

  • Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
  • Vizita la Manastirea Basarabov, Veliko Tarnovo si Arbanassi;
  • Insotitor de grup din partea agentiei.

Tariful nu include :

  • Biletele de intrare la obiectivele turistice;
  • Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 20 LEI/pers;
  • Asigurarea medicala de calatorie;
  • Asigurarea storno.
Expand/Inchide
Note :

GRUP MINIM: 35 PERSOANE.
In situatia in care nu se realizeaza grupul minim de persoane, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar. Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului. Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar