Victoria Resort Mamaia - 6 Zile

victoria resort mamaia

Victoria Resort Mamaia

Perioada sejur: 16.06- 27.10. 2021

Pret: de la 463 Lei pana la  1702 Lei/persoana/5 nopti cazare cu mic dejun , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Victoria Resort 3***  se află la doar 25 m de malul Mării Negre, la 300 m de Cazinoul Mamaia şi la 500 m de parcul acvatic Aqua Magic. Proprietatea oferă camere cu balcon privat, precum și o terasă spaţioasă în aer liber cu vedere panoramică la mare.

Camerele Hotelului Victoria sunt dotate cu aer condiţionat, televizor şi minibar. Unele au un balcon cu vedere panoramică la mare.

Restaurantul Locanda Azzurra serveşte preparate din bucătăria italiană, iar la restaurantul Victoria puteți savura mâncăruri româneşti şi internaţionale. Barul de la recepţie oferă băuturi reci şi gustări uşoare. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Victoria Resort Mamaia

Victoria Resort Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual