Vila 333 Eforie Nord - 7 Zile

vila 333 eforie nord

Vila 333 Eforie Nord

Perioada sejur: 05.06 – 18.06.2021 ; 06.09 – 16.09.2021

Pret: 198 Lei/persoana/ 6 nopti cazare in camera dubla standard.

Vila 333 situată în Eforie Nord, la 400 de metri de plaja Eforie Nord și la 1,4 km de băile cu nămol de la lacul Techirghiol, oferă camere cu aer condiționat și baie privată. Pensiunea pune la dispoziție camere de familie. Camerele sunt prevăzute cu dulap. Fiecare cameră de la Vila 333  are zonă de relaxare. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, aflat la 39 km de proprietate.

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 kilometri, iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada.

Legatura dintre faleza si plaja este facuta prin intermediul unor scari. In partea sudica a statiunii plaja este mai lata si accesul se face direct. Pe toata intinderea plajei intrarea in apa se face lin, iar nisipul are o granulatie mai mare decat cel din Mamaia si Constanta. O parte din plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si beach baruri.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Vila 333 Eforie Nord

Vila 333 Eforie Nord

Tariful include :

  • 6 nopti cazare in camera dubla standard

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual