Vila Blumarine Eforie Nord - 6 Zile

vila blumarine eforie nord

Vila Blumarine Eforie Nord

Perioada sejur: 05.06–20.06.2021 ; 04.09-09.09.2021 ;

Pret: 300 Lei/persoana/ 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun

Vila Blumarine 3*** Oferind terasă și bar, BluMarine este amplasat în Eforie Nord, la câțiva pași de Marea Neagră. Unitatea de cazare oferă depozit de bagaje și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

La pensiune, fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat. Toate camerele au aer condiționat, iar unele camere includ balcon. Unităţile de cazare au frigider.

La BluMarine sunt disponibile zilnic opțiuni de mic dejun continental și à la carte. Proprietatea oferă oaspeților acces la un restaurant.

Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu, la 34 km de proprietate.

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 kilometri, iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada.  Legatura dintre faleza si plaja este facuta prin intermediul unor scari. In partea sudica a statiunii plaja este mai lata si accesul se face direct. Pe toata intinderea plajei intrarea in apa se face lin, iar nisipul are o granulatie mai mare decat cel din Mamaia si Constanta. O parte din plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si beach baruri.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Jennifer Eforie Nord

Vila Blumarine Eforie Nord

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual