Vila Irida Corfu - 8 Zile

Vila Irida Corfu

Perioada sejur: 25 Mai 2020 – 21 Septembrie 2020

Pret: de la 229 Euro pana la  319 Euro/persoana/pachet , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere 25% deja aplicata pentru rezervare si plata integrala pana la data de 29.02.2020, in limita locurilor disponibile.

Vila Irida este situata într-una dintre cele mai renumite stațiuni din Corfu, Paleokastritsa. Zona de magazine și taverne este la numai 100 m distanță. Vila Irida Insula Corfu

Plaja: Vila este situată la 300 metri distanță față de plaja publică, plajă cu nisip și pietricele. Șezlong-urile și umbreluțele, pe plajă, sunt contra cost – aproximativ 10 euro (2 șezlong-uri și o umbrelă). Pe plajă exista bar, acesta fiind contra cost.

Facilități studio-uri: Studiourile dispun de gradină, terasă, piscină, grătar. Vila Irida oferă servicii de self catering.

Facilități camere: Camerele dispun de grup sanitar, chicinetă utilată complet, frigider, aer condiționat (contra cost, 5 euro/camera/zi), TV. Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

Corfu este cea mai populara dintre insulele ionice, fiind situata in partea de nord a acestora, aproape de coasta albaneza, de care este despartita printr-o stramtoare cu o latime de la 3 pana la 25 de km. Aceasta este de asemenea o prefectura ce mai contine o serie de insule mici din apropiere,dintre care cele mai importante sunt insulele Paxoi si Othonoi.,

Paleokastritsa este situat la 16 mile nord-vest de capitala insulei Corfu, Kerkyra. Staţiunea se intinde de-a lungul drumului de coastă care şerpuieşte de-a lungul stâncilor şi golfurilor retrase. Hotelul se află în cel mai pitoresc loc din Corfu,
Paleokastritsa, cu golfuri înconjurate de dealuri împădurite și stânci abrupte care se scaldă în mare.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Vila Irida Corfu

Vila Irida Corfu

Turistii vin in Corfu fascinati de pozele cu apa turcuaz si plajele superbe

Tariful include :

 • 7 nopți de cazare in camera dubla
 • Bilet avion cursa charter;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Asistență turistică locala*.
 • *Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea,insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

Tariful nu include :

 • Taxa aeroport 95 €/ pers;
 • Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Alte taxe si cheltuieli persoanale
 • Programe optionale
 • Taxa hotelieră - se achită la recepție de către client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație. Mai multe detalii ȋn agenție.
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Reducere cazare în cameră DBL cu pat suplimentar/ fiecare persoană 10 €
Supliment SGL 100 €

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion