Vila Irida Insula Corfu - 8 Zile

Vila Irida Insula Corfu

Perioada sejur: 10 Mai 2021 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 59 Euro pana la  169 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Vila Irida este situata într-una dintre cele mai renumite stațiuni din Corfu, Paleokastritsa. Zona de magazine și taverne este la numai 100 m distanță. Vila Irida Insula Corfu

Plaja: Vila este situată la 300 metri distanță față de plaja publică, plajă cu nisip și pietricele. Șezlong-urile și umbreluțele, pe plajă, sunt contra cost – aproximativ 10 euro (2 șezlong-uri și o umbrelă). Pe plajă exista bar, acesta fiind contra cost.

Facilități studio-uri: Studiourile dispun de gradină, terasă, piscină, grătar. Vila Irida oferă servicii de self catering.

Facilități camere: Camerele dispun de grup sanitar, chicinetă utilată complet, frigider, aer condiționat (contra cost, 5 euro/camera/zi), TV. Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

Corfu este cea mai populara dintre insulele ionice, fiind situata in partea de nord a acestora, aproape de coasta albaneza, de care este despartita printr-o stramtoare cu o latime de la 3 pana la 25 de km. Aceasta este de asemenea o prefectura ce mai contine o serie de insule mici din apropiere,dintre care cele mai importante sunt insulele Paxoi si Othonoi.,

Paleokastritsa este situat la 16 mile nord-vest de capitala insulei Corfu, Kerkyra. Staţiunea se intinde de-a lungul drumului de coastă care şerpuieşte de-a lungul stâncilor şi golfurilor retrase. Hotelul se află în cel mai pitoresc loc din Corfu,
Paleokastritsa, cu golfuri înconjurate de dealuri împădurite și stânci abrupte care se scaldă în mare.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Vila Irida Insula Corfu

Vila Irida Insula Corfu

Turistii vin in Corfu fascinati de pozele cu apa turcuaz si plajele superbe

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in camera dubla standard
  • Asistenta turistica locala
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);

Tariful nu include :

  • Taxa hoteliera, se achita la cazare
  • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale
  • Alte taxe si cheltuieli personale
  • Supliment transport autocar din București 85 €/pers. , Plecări cu autocar în fiecare Duminica; Intrare la cazare in fiecare Luni.
  • Bilet ferry-boat Igoumenitsa-CorfuIgoumenitsa: 25€/ pers (tariful poate suferi modificări datorită creșterii costului combustibilului).

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar / Individual