Vila Iulia Paralia Katerini - 8 Zile

vila iulia paralia

Vila Iulia Paralia Katerini

Perioada sejur: 01 Mai 2020 – 25 Septembrie 2020

Pret: de la 42 Euro pana la 162 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere 35% deja aplicata pentru rezervare si plata integrala pana la data de 31.03.2020, in limita locurilor disponibile.

Vila Iulia se află în stațiunea Paralia Katerini, la 180 m de plajă. Cel mai apropiat aeroport se află la 100 km distanță de vilă.

Vila oferă servicii de self-catering; Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere). Camerele vilei, dispuse la etajele 1, 2 și 3, sunt echipate cu aer condiționat (contra cost, 5 euro/camera/noapte), TV, grup sanitar, uscător de păr, minifrigider, chicinetă, terasă/balcon. Prosoapele nu sunt incluse.

Plaja publică este lată, cu nisip fin, iar intrarea în mare este lină. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 3 euro/persoană/zi).

Cunoscuta pentru nisipurile sale aurii, apa limpede si nu foarte adanca, precum si datorita nenumaratelor pachete promotionale cu preturi mai mult decat accesibile, Paralia Katerini se numara cu siguranta printre destinatiile de vacanta preferate ale romanilor.

Aflata pe Riviera Olimpului, Paralia Katerini a devenit faimoasa pentru nisipul sau fin (considerat a fi cel mai bun din zona) si pentru apa perfect limpede si calduta, castingand distinctia de “European Blue Flag”, venita ca o confirmare a curateniei si grijei crescute pentru protejarea mediului inconjurator de care statiunea a dat dovada de-a lungul anilor.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Vila Iulia Paralia Katerini

Vila Iulia Paralia Katerini

Cunoscuta pentru nisipurile sale aurii, apa limpede si nu foarte adanca, precum si datorita nenumaratelor pachete promotionale cu preturi mai mult decat accesibile.

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla standard
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Supliment transport autocar din București 55 €/pers. Plecări cu autocar în fiecare Vineri; Intrare la cazare in fiecare Sâmbătă
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programe opţionale;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Reducere cazare ȋn cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană* 15 €
Supliment SGL* 90 €

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere