Vila Panorama Halkidiki - 8 Zile

vila panorama halkidiki

Vila Panorama Halkidiki

Perioada sejur: 08 Mai 2020 – 18 Septembrie 2020

Pret: de la 27 Euro pana la  129 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere 45% deja aplicata pentru rezervare si plata integrala pana la data de 28.02.2020, in limita locurilor disponibile.

Vila Panorama este situată în stațiunea Kriopigi, la 200 m de centrul stațiunii și la câteva minute de mers pe jos față de plajă. Aeroportul din Salonic se află la 90 km de hotel. Vila pune la dispoziția turiștilor spațiu pentru bagaje, parcare publică gratuită în limita locurilor disponibile. Vila oferă servicii self catering.

Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere). Camerele sunt spatioase și au în dotare TV, baie cu duș, chicinetă complet echipată, aer condiționat (opțional, 5 euro/cameră/zi), balcon. Prosoapele nu sunt incluse. Plaja publică cu nisip și pietricele se află la 800 m de hotel. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost.

Superba staţiune Kriopigi dispune de 2 plaje premiate cu Steagul Albastru pentru servicii turistice. Veţi fi impresionaţi de mirifica privelişte către Golful Kassandra. Pentru petrecerea timpului liber, aveţi la dispoziţie numeroase magazine, taverne și baruri.

Halkidiki este o zona peninsulara cu trei brate, situata in nordul Greciei, la o distanta de 90 km de Salonic, al doilea mare centru comercial al Greciei. Peninsula are o suprafata de 3000 km2, cele trei brate ale sale – Kassandra, Sithonia (sau Loggos) si Muntele Athos (Agio Oros – Muntele Sfant) – intinzandu-se in Marea Egee. Este un loc de o frumusete extraordinara, unic in Grecia.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Vila Panorama Halkidiki

Vila Panorama Halkidiki

Halkidiki este o zona peninsulara cu trei brate, situata in nordul Greciei, la o distanta de 90 km de Salonic, al doilea mare centru comercial al Greciei.

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla standard
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Transport autocar, Supliment transport autocar din București 55 €/pers. Plecări cu autocar în fiecare Vineri; Intrare la cazare in fiecare Sâmbătă
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programe opţionale;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Reducere cazare ȋn cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană* 10 €
Supliment SGL* 80 €

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere