Villas Yagoda Borovets - 6 Zile

villas yagoda borovets

Villas Yagoda Borovets

Perioada:09.12.2021-26.03.2022

Pret: de la 132 Euro pana la 248 Euro/persoana/5 nopti cazare cu mic dejun, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Villas Yagoda 3*** amplasată într-o zonă liniştită, între pini şi la numai 4 minute cu maşina de centrul staţiunii Borovets, proprietatea din lemn  oferă restaurant cu preparate de casă bulgăreşti. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie saună.

Toate vilele de la Yagoda au chicinetă şi există saună. Vilele Yagoda au terasă cu mobilier în aer liber şi baie privată cu duş.

La proprietate oaspeţii pot juca tenis de masă, tenis, fotbal, handbal, volei, basket şi badminton. De asemenea, există locuri de joacă pentru copii, cât şi o varietate de jocuri de masă. De la proprietate pot fi închiriate biciclete şi role.

Proprietatea asigură parcare privată gratuită. Telegondola se află la aproximativ 5 minute cu maşina, iar oaspeţii pot parca gratuit în apropiere, în funcţie de disponibilitatea locurilor de parcare.

Cunoscuta din anul 1896, Borovets este cea mai veche statiune de ski din Bulgaria, fiind astazi una dintre cele mai frumoase din Bulgaria. Este situata pe coastele nordice ale muntilor Mousala, la est de Rila.

Statiunea Borovets este una dintre cele mai mari statiuni montane din Bulgaria si in acelasi timp una dintre cele mai solicitate de catre turisti.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Villas Yagoda Borovets

Villas Yagoda Borovets

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in vila pentru 4 persoane
  • Mic dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual