Wazo Apart Hotel Marrakech - 8 Zile

Wazo Apart Hotel Marrakech

Wazo Apart Hotel Marrakech

Plecari in perioada: 28 Aprilie 2021 – 30 Octombrie 2021

Pret: de la 477 Euro pana la 525 Euro/persoana/7 nopti cazare , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Wazo Apart Hotel 4****  se află în Marrakech și oferă vedere la munte și acces Wi-Fi gratuit.

Unitățile sunt dotate cu aer condiționat și au chicinetă utilată cu frigider, cuptor și plită. Toate unitățile au balcon cu vedere la piscină.

De asemenea, hotelul are o grădină.

Printre atracțiile de interes din apropiere  se numără Palais de La Bahia. Aeroportul Marrakech-Menara este situat la 8 km de proprietate.

Marrakech a fost capitala unor dinastii care au condus Marocul, dar chiar si dupa ce capitala s-a mutat mai la nord, autoritatile locale au avut destui bani pentru a construi palate. Daca la nord de Jema el-Fnaa se afla zona populara, bazarul si medina cea aglomerata, potentatii si-au construit palate la sud.

Palatul El Bahia a fost construit in secolul al XIX-lea si, desi nu a mai ramas nicio mobila, cladirile cu patio-uri, mozaicurile si tavanele de lemn te fac sa iti inchipui ce bogatii erau adapostite aici acum mai bine de 100 si ceva de ani.

Cel mai impresionant palat a fost El Badi, fosta resedinta regala, impodobita cu aur si pietre pretioase, o cladire impresionanta, cu o curte interioara imensa, cu bazine pline de apa. Pare un palat de poveste. Asa si este. De fapt, asa si era, pentru ca acest palat de poveste a fost jefuit si distrus, la nici jumatate de secol dupa ce a fost ridicat. Astazi, este o curte imensa, goala, flancata de ziduri care au cunoscut bogatia si decaderea si care acum nu mai sunt impodobite cu pietre pretioase, ci cu cuiburi de barza. In schimb, pe unele dintre metereze poti sa te urci pentru o frumoasa panorama a orasului.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Wazo Apart Hotel Marrakech

Wazo Apart Hotel Marrakech

Tariful include :

  • Bilet avion cursa charter;
  • Transfer aeroport hotel aeroport;
  • Cazare 7 nopti in studio
  • Asistenta turistica;

Tariful nu include :

  • Taxa aeroport 95 Euro/persoana
  • Servicii de masa
  • Asigurare medicala + storno Covid
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Avion