Paste Maroc 13 zile Image
Tarif:1660 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!
Perioada: 23.04.2019 - 05.05.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 13
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi Rezerva acum


Paste Maroc 13 zile

Itinerar

  Ziua 01 , 23.04.2019  SOSIRE IN CASABLANCA, Maroc

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. La sosirea pe aeroportul din Casablanca vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei transferat la hotel.
Regim mese – Cina

  Ziua 02 , 24.04.2019   CASABLANCA

Vei face un tur al capitalei economice a Marocului. Pe traseu vei vedea Piata Centrala, Piata Mohamed al V-lea si Cartierul rezidential Anfa. Te vei opri si pentru a vedea exteriorul Moscheei Hassan al II-lea (optional puteti vizita si interiorul). Te vei plimba in districtul Habous, situat in partea de sud a orasului, langa Palatul Regal, zona ce abunda in moschei, bai turcesti, piete, hoteluri si restaurante si unde vei admira arhitectura traditionala islamica in combinatie cu cea moderna.
Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 03 , 25.04.2019   CASABLANCA – RABAT – TANGIER

Vei pleca spre Rabat, capitala administrativa a tarii. Vei face un tur al orasului Rabat in care vei vedea Mechouar – fortareata ce adaposteste Palatul Regal, Kasbahul Oudaya, splendidul Mausoleu Mohamed al V-lea si Turnul Hassan. Transfer din Rabat la Tangier.
Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 04 , 26.04.2019   TANGIER – CHEFCHAOUEN

Astazi vei pleca intr-un tur panoramic al Tangierului. Candva un oras international, Tangier are un caracter aparte, diferit de celelalte orase marocane. Portul Tangierului, dominat de medina, este principala legatura dintre Africa si Europa. Istoria Tangierului a fost determinata de mare si de locatia strategica a Stramtorii Gibraltar.

Vei ajunge la Capul Spartel, unde Marea Mediterana intalneste Oceanul Atlantic. Vei vizita Pesterile lui Hercules, apoi te vei intoarce in oras pentru a vizita Gradinile Mendoubua si pentru a face o plimbare prin vechiul oras pana la Piata Gran Socco. Vei pleca spre Chefchaouen, un mic oras sarmant colorat in alb si albastru.
Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 05 , 27.04.2019   CHEFCHAOUEN

Vei vizita astazi acest minunat orasel aflat in muntii Rif, in nordul Marocului, numit si Orasul Albastru al Marocului. Te vei plimba prin Medina, zona turistica a Chefchaouen-ului, unde vei admira elegantele cladiri varuite in albastru si alb si vei afla istoria acestei bijuterii de oras, construit in anul 1471 de catre Moulay Ali Ben Moussa Ben Rached El Alami pentru a opune rezistenta invaziilor portugheze. Vei merge la cascada aflata la est de Medina, loc de intalnire pentru localnici. Pe un deal, in spatele cascadei, se afla ruinele unei vechi moschei, iar turnul sau oferta privelisti deosebite asupra orasului. Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 06 , 28.04.2019   CHEFCHAOUEN – MEKNES – VOLUBILIS – FEZ

Vei fi transferat catre Meknes. Vei face un tur al orasului Meknes, care va cuprinde Medina, cartierul evreiesc dar si spectaculoasa Poarta Bab Mansour. Vei pleca spre Fez si vei face o oprire pe drum, pentru a vedea ruinele romane de la Volubilis. Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 07 , 29.04.2019  FEZ

Vei explora orasul vechi Fez. Vei vizita Medina Fez el Bali, impresionanta pentru splendoarea si rafinamentul cladirilor sale. Vei descoperi aici cele mai frumoase sculpturi artizanale in lemn, gravuri in bronz, sculpturi policrome in piatra, moucharabies, coloane si decoratiuni sculptate.

Dupa pranz te vei plimba si prin Souk Nejjarine, renumita piata unde se poate vedea si fantana cu acelasi nume cat si prin Mellah – cartierul evreiesc, considerat a fi cel mai mare din Maroc si avand cladiri in stil neoclasic. Vei vizita Medersa Bou Inania este una dintre cele mai prestigioase universitati teologice din Fez si singura Medersa din Fez care are un minaret. A fost construita intre anii 1351 si 1357 i.e.n de catre Abu Inan Faris, conducator din dinastia Marinid, si a suferit renovari majore in secolul XX.
Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 08 , 30.04.2019   FEZ – MIDELT – ERFOUD

Vei calatori prin regiunea Atlasului de Mijloc pentru a ajunge mai intai la Midelt iar in continuare vei calatori spre Erfoud, trecand prin regiunea Atlasului Inalt, prin Valea Ziz si vei ajunge la Erfoud unde peisajul este complet diferit, orasul fiind situat in mijlocul padurilor de palmieri din Tafilalet.
Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 09 , 01.05.2019   ERFOUD – TINGHIR – BOUMALNE DADES

Vei continua traseul spre Boumalne trecand prin Tinghir. Vei strabate faimosul Canion Todhra, strajuit de roci monolit de pana la 300 m inaltime si vei face o oprire pentru poze. Dupa amiaza vei ajunge la Boumalne Dades.
Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 10 , 02.05.2019   BOUMALNE DADES – OUARZAZATE – MARRAKECH

Astazi vei pleca spre Ouarzazate, trecand pe Calea celor 1000 de Kasbah (satele fortificate din sudul Marocului). Pe traseu vei mai vizita si Ksarul Ait Benhaddou dupa care vei continua traseul spre Marrakech prin Pasul Tichka, situat la 2.260 m altitudine, de unde vei avea o priveliste impresionanta asupra Muntilor Atlas.
Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 11 , 03.05.2019  MARRAKECH

Vei face un tur al orasului Marrakech, al doilea oras imperial ca vechime, numit pe buna dreptate Perla Sudului. Vei putea admira Moscheea Koutoubia, una dintre cele mai reprezentative constructii in stil maur, care combina simplitatea cu luxul. Minaretul sau inalt de 77 metri este cu siguranta unul dintre obiectivele turistice impresionante din Marrakech.

Mai apoi vei vizita Palatul Bahia dupa care vei vizita Gradinile Majorelle, gradini create de artistul francez Jacques Majorelle in anul 1923 si faimoase pentru nuantele de albastru apreciate si de faimosul designer Yves Saint Laurent, proprietar al domeniului in anii ’80. La finalul zilei vei putea explora pietele locale, labirintul de stradute de unde poti achizitiona diferite suveniruri dar mai ales faimoasa Piata Jemaa El Fna, una dintre cele mai importante atractii din Marrakech, inima orasului, locul de intalnire al comerciantilor si al fierarilor, al muzicantilor si al imblanzitorilor de serpi. Regim mese – Mic dejun, Cina

  Ziua 12 , 04.05.2019   PLECARE DIN MARRAKECH

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Marrakech.
Regim mese – Mic dejun

  Ziua 13 , 05.05.2019  SOSIRE IN BUCURESTI

Tariful include :

  • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Casablanca, Marrakech – Bucuresti;
  • Mesele mentionate in program: 11 Mic dejun, 11 Cina;
  • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
  • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
  • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Tariful nu include :

  • Early check-in, late check-out

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Paste Maroc 13 zile


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
23.04.20191660 EuroRezerva

Supliment single: 280 €

Locatie Hotel Tip camera Mese
Casablanca Mogador Marina 4* Standard Room vezi itinerar
Tangier Ramada Encore 4* Standard Room vezi itinerar
Chefchaouen Parador 4* sup. Standard Room vezi itinerar
Fez Ramada Fez 4* Standard Room vezi itinerar
Erfoud Kasbah Chergui 4* Standard Room vezi itinerar
Boumalne Dades Xaluca Dades 4* Standard Room vezi itinerar
Marrakech Le Kech 4* Standard Room vezi itinerar