Phantasialand Germania Hotel Matamba Image
Phantasialand Germania Hotel Matamba ImagePhantasialand Germania Hotel Matamba ImagePhantasialand Germania Hotel Matamba ImagePhantasialand Germania Hotel Matamba ImagePhantasialand Germania Hotel Matamba Image
Tarif de la:666 €pachet/familie
Perioada: 23.08.2018 - 26.08.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Phantasialand Germania Hotel Matamba

Hotel Matamba 3***+

ituat în parcul tematic Phantasialand din orașul Brühl, la mică distanță de Köln, acest hotel cu temă africană oferă o experiență exotică pentru toate simțurile.

Camerele Hotelului MATAMBA sunt amenajate cu rafinament, pe o temă africană, cu mare atenție la detalii. Camerele includ țesături în culori vii, modele africane și mobilier din lemn de culoare închisă.

Hotelul MATAMBA are numeroase plante tropicale, măști originale și sculpturi din Camerun, precum și sunete liniștitoare și arome puternice.

Oaspeții sunt invitați să încerce deliciile culinare diverse ale hotelului. De asemenea, puteți să descoperiți savorile Africii la restaurantul Zambesi, la Lounge-Bar-Restaurantul BANTU și la barul Jafari.

Phantasialand Germania Hotel Matamba

Phantasialand Germania Hotel Matamba

Tariful include :

  • 3 nopti cazare in camera dubla pentru 2 adulti si un copil pana la 10 ani
  • mic dejun

Tariful nu include :

  • transport
  • transferuri
  • bilete de intrare in parc
Phantasialand Germania Hotel Matamba
Descriere Phanatasialand :

Parcul de distractii din orasul Bruhl (la 26 km de Koln), a fost infiintat in anul 1967 de Gottlieb Löffelhardt si Richard Schmidt si atrage anual cca. 1,75 milioane de vizitatori. Phantasialand cucereste prin spectacolele fascinante, atractiile unice si aventurile diverse pe care le ofera. Parcul este impartit in 7 zone tematice fiecare cu farmecul ei: Fantasy, Wuze Town, Kinderland, Deep in Africa, Berlin, Mexic, Mistery si China Town.

Toate zonele geografice (Africa, Mexico, Berlin, China sau orasul fantastic Wuze), pe langa faptul ca sunt construite cu imaginatie si atentie la cele mai mici detalii, si pe dinafara, si pe dinauntru, sunt ultra-dotate cu restaurante cu mancare din specificul culinar respectiv. Exista la tot pasul toalete si in cateva locuri gasesti si dulapuri cu cheie in care iti poti lasa rucsacul, lucru absolut necesar in majoritatea atractiilor periculoase, in care trebuie sa fii fixat bine in scaun.

Informatii si rezervari la PAN EUROPEAN TRAVEL

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 23 –  26 August 2018.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Phantasialand Germania Hotel Matamba


PerioadaPret/pachet/familieRezerva
23 - 26 August 2018666 Euro / 3 nopti / 2 adulti + 1 copil in camera dubla / mic dejunRezerva