Piata de Craciun Belgrad Serbia Image
Piata de Craciun Belgrad Serbia ImagePiata de Craciun Belgrad Serbia ImagePiata de Craciun Belgrad Serbia ImagePiata de Craciun Belgrad Serbia ImagePiata de Craciun Belgrad Serbia Image
Tarif de la:394 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!
Perioada: 29.11.2018 - 03.12.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Piata de Craciun Belgrad Serbia

29.11.2018 Bucuresti – Belgrad / Hotel Happy Star Club 3*

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 06.00 pentru imbarcare la cursa TAROM RO211 cu decolare la ora 108.45 spre Belgrad. Aterizare la Belgrad la ora 08.45. Incepem explorarea orasului cu un tur panoramic, cu ghid vorbitor de limba romana. Belgrad, Orasul Alb,unul dintre cele mai vechi orase europene, a fost capitala Serbiei din anul 1403, a Iugoslaviei intre anii 1918 si 2003, apoi a Serbiei si Muntenegrului si, din 2006, doar a Serbiei.

Orasul este situat la varsarea raului Sava in Dunare in partea de nord a Serbiei, inconjurat din trei parti de Voivodina si dintr-o parte de Serbia Centrala. Vom admira Citadela Kalemegdan situata pe o colina deasupra confluentei raului Sava cu Dunarea, Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Muzeul National. Seara, cazare Belgrad. Seara cazare Hotel Happy Star Club 3* sau similar in Belgrad.

Piata de Craciun Belgrad Serbia

30.11.2018 Belgrad –Casa Florilor –Cartierul Skaralija / Hotel Happy Star Club 3*

Mic dejun. Astazi putem explora orasul individual sau optional putem vizita Casa Florilor – mausoleul Maresalului Iosip Broz Tito. Timp liber in pitorescul cartier Skaralija, supranumit Montmartre-ul belgradean.

Zona s-a dezvoltat incepand din a doua parte a secolului 19, datorita numerosilor artisti ce si-au stabilit aici atelierele de creatie si au transformat-o intr-o atractie boema. Pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti se afla numeroase cafenele si restaurante. Seara cazare Hotel Happy Star Club 3* sau similar in Belgrad.

01.12.2018 Belgrad – Voivodina – Novi Sad – Sremski Karlovci / Hotel Happy Star Club 3*

Mic dejun. Astazi plecam spre Provincia Autonomă Voivodina. Capitala Voivodinei și totodată cel mai populat oraș, este Novi Sad, prima noastra oprire de astazi. Orasul, caruia odata i se spunea „Atena Sarbeasca” este un adevarat tezaur de monumente istorice si arheologice, printre care Cetatea Petrovaradin, Ceasul Turn sauPodul Libertatii.

Traseul nostru continua spre Sremski Karlovci, un centru cultural şi istoric de o importanţă deosebită în Serbia, aflat la numai 11 km de Novi Sad. Importanţa istorică a acestei mici localităţi este dată de faptul că aici a fost semnat Tratatul de pace din 1699, dintre austrieci şi turci. Numeroasele clădiri istorice şi religioase, dar şi regiunea bogată din punct de vedere viticol, fac din Sremski Karlovci o destinaţie completă. Seara cazare Hotel Happy Star Club 3* sau similar in Belgrad.

02.12.2018 Belgrad – Targurile de Craciun / Hotel Happy Star Club 3*

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. In capitala Serbiei perioada Craciunului se extinde pana in ianuarie, astfel incat ai mai mult timp la dispozitie sa descoperi targurile de Craciun din Belgrad.Craciunul din Serbia se sarbatoreste dupa calendarul Iulian, astfel incat Nasterea Domnului se marcheaza in 7 ianuarie.

Totusi, asta nu inseamna ca cei care ajung in Belgrad in decembrie nu se vor putea bucura de targul de Craciun din Trg Republik, piata principala a orasului. Cu o multime de casute colorate din lemn unde poti cumpara suveniruri si bunatati traditionale si tarabe ce ofera vin fiert si punci, targul de Craciun din Belgrad rivalizeaza cu pietele din cele mai mari orase europene. Seara cazare Hotel Happy Star Club 3* sau similar in Belgrad.

03.12.2018 Belgrad / Bucuresti

Mic dejun. Predarea camerelor si transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TAROM RO212, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 09.20. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 11.40.

Piata de Craciun Belgrad Serbia

Piata de Craciun Belgrad Serbia

Tariful include :

  • 4 nopti cazare cu MIC DEJUNla  Hotel Happy Star Club 3*
  • Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
  • Tur al orasului Belgrad cu ghid de limba romana
  • Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni – Belgrad  – retur;
  • Taxele de aeroport 150 €/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului) ;
  • BONUS asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta) – PT CARE LA INSCRIERE AVEM NEVOIE DE DATA NASTERII.
  • Asistenta turistica in limba romana

Tariful nu include :

  • Intrarile la obiectivele turistice;
  • Excursiile optionale
  • Alte servicii decat cele mentionate in program

Descriere Hotel

Hotel Happy Star Club 3* – Belgrad

Hotelul Happy Star Club se află în cartierul Vozdovac, la 4 km de centrul orașului Belgrad. Acesta oferă WiFi gratuit și cazinou în aceeași clădire. Camerele moderne au aer condiționat, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Micul dejun continental este servit la restaurant între orele 07:00 – 10:00. În aceeași clădire cu Happy Star Club se află un mic supermarket, un salon de coafură și o cafenea. O stație de autobuz este chiar lângă hotel, iar linia 26 oferă legături directe către Trg Republike din centrul orașului. Aeroportul Nikola Tesla se află la 18 km.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Piata de Craciun Belgrad Serbia


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
29.11394 EuroRezerva

Orar de zbor (ore locale)

Zbor Nr. Zbor Decolare Ora Aterizare Ora Durata Zbor
Dus RO211 Bucuresti 08:10 Belgrad 08:45 01:35
Retur RO212 Belgrad 09:20 Bucuresti 11:40 01:20