Piata de Craciun Bruxelles Belgia Image
Piata de Craciun Bruxelles Belgia ImagePiata de Craciun Bruxelles Belgia ImagePiata de Craciun Bruxelles Belgia ImagePiata de Craciun Bruxelles Belgia ImagePiata de Craciun Bruxelles Belgia Image
Tarif de la:449 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!
Perioada: 29.11.2018 - 02.12.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Piata de Craciun Bruxelles Belgia

29.11.2018 Bucuresti – Bruxelles / Hotel Floris Ustel Midi 3*

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 05.45 pentru imbarcare la cursa TAROM RO371 cu decolare la ora 07.45 spre Bruxelles. Aterizare la Bruxelles la ora 09.35. Tur panoramic al orasului, cu ghid insotitor de limba romana. Vom admira Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Palatul Belvedere. Dupa amiaza, transfer si cazare la Floris Ustel Midi 3 * sau similar in  Bruxelles.

30.11.2018  Bruxelles – Grand Place – Atomium  / Hotel Floris Ustel Midi 3*

Mic dejun. Timp liber pentru a vizita centrul istoric al Bruxelului. Inima orasului Bruxelles si locul care defineste capitala Belgiei este Grand’Place (Grote Markt). Aceasta piata istorica inconjurata de case superbe si de frumusetea impozanta a primariei in stil gotic, este una dintre cele mai frumoase piete din intreaga Europa.

Va puteti plimba printre cafenele si restaurante pe “Rue des Bouchers” si bineinteles va puteti fotografia cu Manneken Pis, statuia simbol a orasului Bruxelles. Dupa amiaza  puteti vizita muzeul Atomium, monumentul construit  între ani 1956 şi 1958 pentru Târgul mondial – Expo 58. Inițial, acest proiect a fost realizat doar pentru Târgul Mondial din Bruxelles, dar popularitatea pe care a avut-o l-a făcut să supraviețuiască şi să devină un simbol al orașului.

Piata de Craciun Bruxelles Belgia

Întreg învelișul din aluminiu a fost schimbat in anul 2004 cu un înveliș din oţel inoxidabil şi au mai fost montate 2970 de leduri pentru a lumina Atomium pe timp de noapte. De la ultimul nivel va puteti bucura de o panoramă frumoasă asupra orașului Bruxelles. Tot din acest punct panoramic mai puteți să admirați şi parcul Mini Europa, care se găsește în imediata vecinătate a Atomiumului. Iar dacă doriţi să luaţi masa deasupra platformei panoramice din această sferă, există un restaurant panoramic în care puteți gasi diverse specialități belgiene. Seara cazare la Floris Ustel Midi 3 * sau similar in  Bruxelles.

01.12.2018 Bruxelles – Gent – Bruges / Hotel Floris Ustel Midi 3*

Mic dejun. Astazi, optional, putem descoperi doua dintre cele mai frumoase orasele ale Europei. Prima parte a zilei vom vizita Gent, un oras care oferă turiştilor senzaţia de călătorie în timp, undeva prin secolul XVIII-lea, departe de stresul şi agitaţia cotidiana. Cea mai frumoasa zona din Gent este cea de langa Sint-Michielsbrug (Podul Sfantului Mihail), unde se afla cele trei turnuri medievale ale orasului.

Primul apartine bisericii Sint-Niklaaskerk, dedicata sfatului Nicolae si construita dupa regulile goticului timpuriu. In spatele acesteia se afla cel de-al doilea turn, Belfort (Clopotnita), ridicat in 1314 si impodobit cu un dragon de cupru aurit, ce semnifica avantul breslelor locale. Ceva mai departe se zareste turnul de un galben palid al bisericii Sint-Baafskathedraal (Catedrala Sf. Bavo), de asemenea cladita in stil gotic. Aici, in sala de botezuri, este expusa pictura lui Jan Van Eyck, intitulata Adorarea mielului mistic, o ilustrare alegorica a mortii lui Iisus, impodobind 20 de panouri ale altarului.

Putem incheia calatoria in Gent cu o minunata croaziera cu vaporasul pe canalele orasului. Dupa amiaza ne deplasam spre Brugges, o adevarata comoara ascunsa in Nordul Belgiei. Centrul orasului este inclus in patrimoniul mondial UNESCO din anul 2000. Una dintre cele mai impresionante clădiri din Bruges este Onze Lieve Vrouw (Biserica Maicii Domnului). Înaltă de 122 de metri, biserica adăposteşte statuia din marmură Sfanta Fecioara cu Pruncul, realizată de Michelangelo. Un alt punct de atracţie al Bruges-ului este bazilica Sfantul Sange (Basilique du Saint-Sang) care adaposteşte o fiola de sange despre care se spune ca i-a aparţinut lui Hristos. Fiola a fost adusa de la Constantinopole, in secolul al XIV-lea. Seara cazare la Floris Ustel Midi 3 * sau similar in  Bruxelles.

Piata de Craciun Bruxelles Belgia

02.12.2018 Bruxelles / Bucuresti

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Va sugeram sa vizitati Galeriile comerciale Royales Saint Hubert, impresionante prin inaltimea si frumusetea arhitecturii cladirii, impartite in 3 zone: Galeries de la Reine, Galeries du Roi si Galeries de Princes, zona cu cele mai multe cicolaterii,  Transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TAROM RO 374, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 19.55. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 23.35.

Piata de Craciun Bruxelles Belgia

Piata de Craciun Bruxelles Belgia

Tariful include :

  • Cazare 3 nopti cu MIC DEJUN laHotel Floris Ustel Midi 3*
  • Zbor direct TAROM Otopeni- Bruxelles si retur
  • Taxele de aeroport 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului la petrol)
  • Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
  • Asistenta turistica in limba romana
  • BONUS! Tur panoramic al orasului Bruxelles
  • BONUS! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta – cel mai complet produs personalizat inclus in pachet

Tariful nu include :

  • Intrarile la obiectivele turistice, (altele decat cele incluse in program), alte servicii decat cele mentionate in program, excursii optionale

Hotel Floris Ustel Midi 3*

Hotelul Floris Ustel Midi se afla la doar 700 de metri de gara Bruxelles-Sud si la mai putin de 20 de minute de mers pe jos de Grand Place. Statia de metrou Lemonnier se gaseste la aproximativ 2 minute de mers pe jos.

Complexul hotelier este compus din 4 corpuri de vile in stil art nouveau, cu terasa si vedere catre gradina japoneza. Cea mai apropiata statie de metrou este Lemonnier. Camerele sunt confortabile cu un design personalizat, cu cada sau dus, perne si pilote moi. Micul dejun este de tip bufet si este disponibil in fiecare dimineata cu preparate calde.  Terasa spaţioasă are vedere la grădina japoneză. Oaspeții beneficiază de Wi-Fi gratuit în întregul hotel.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Piata de Craciun Bruxelles Belgia


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
29.11449 EuroRezerva

Orar de zbor (ore locale)

Zbor Nr. Zbor Decolare Ora Aterizare Ora
Dus RO371 Bucuresti 07:45 Bruxelles 09:35
Retur RO374 Bruxelles 19:55 Bucuresti 23:35