Piata de Craciun Munchen Germania Image
Piata de Craciun Munchen Germania ImagePiata de Craciun Munchen Germania ImagePiata de Craciun Munchen Germania ImagePiata de Craciun Munchen Germania ImagePiata de Craciun Munchen Germania Image
Tarif de la:394 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!
Perioada: 29.11.2018 - 02.12.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Piata de Craciun Munchen Germania

29.11.2018 Bucuresti – Munchen / Landhotel Martinshof 3*

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 06:25 pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM RO315 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 08:25 si aterizare la Munchen la ora 09:35. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras pentru Tur de oras Munchen – capitala Bavariei: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Landhotel Martinshof 3* sau similar.

30.11.2018 Munchen – Piata de Craciun / Landhotel Martinshof 3*

Mic dejun. Zi libera pentru Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen care se organizeaza anual in Marienplatz – Piata Primariei. Aceasta piata de Craciun este la fel de veche precum berariile pentru care Munchen-ul este renumit si este una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Germania. Privelistea este spectaculoasa, avand in prim-plan uimitoarea cladire a Primariei, la baza careia se desfasoara toata frumusetea Bavariei, reprezentata de micii comercianti care va ofera o mare varietate de produse traditionale. Cazare hotel Landhotel Martinshof 3* sau similar.

Piata de Craciun Munchen Germania

01.12.2018 Munchen – Nuremberg – Piata de Craciun / Landhotel Martinshof 3*

Mic dejun.Astazi va propunem, optional, sa vizitam Piete de Craciun din Nuremberg, mai mare din Germania si totodata cea mai faimoasa. Targul de Craciun de la Nurnberg este una dintre cele mai vechi traditii din Germania. Evenimentul de Craciun dateaza in centrul orasului inca din secolul al XVI-lea. In jur de 200 de casute de lemn, festonate cu materiale albe si rosii, isi prezinta produsele traditionale: turta dulce aromata, produse de patiserie, dulciuri, decoratiuni de Craciun, lumanari, jucarii, precum si alte produse de artizanat.

Foarte amuzante sunt figurinele facute din fructe confiate, numite si “Nuremberg Plum People”. Orasul in sine este un mix foarte interesant intre aerul istoric al arhitecturii medievale a castelului si a zidurilor, comparat cu aerul proaspat al galeriilor de arta, cum este Art Bunker (un buncar din al doilea Razboi Mondial), Way of Human Rights, marcata printr-o sculptura impresionanta, dar si Centrul de Expozitii din Nuremberg. Cazare hotel Landhotel Martinshof 3* sau similar.

02.12.2018 Munchen – Bucuresti Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM RO312 cu decolare la ora 19:50 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 22:50.

Piata de Craciun Munchen Germania

Piata de Craciun Munchen Germania

Tariful include :

  • 3 nopti cazare cu MIC DEJUN la  hotel Landhotel Martinshof in Munchen
  • Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
  • Tur al orasului Munchen cu ghid de limba romana
  • Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni – Munchen  – retur;
  • Taxele de aeroport 150 €/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului) ;
  • BONUS asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta) – PT CARE LA INSCRIERE AVEM NEVOIE DE DATA NASTERII.
  • Asistenta turistica in limba romana

Tariful nu include :

  • Intrarile la obiectivele turistice;
  • Excursiile optionale
  • Alte servicii decat cele mentionate in program

Descriere Hotel

Landhotel Martinshof 3* 

Acest hotel în stil rustic este situat în cartierul Riem din München, la 5 minute de mers cu maşina de centrul de expoziţii Neue Messe. Gara S-Bahn (tren urban) din Riem se află la 6 minute de mers pe jos de Martinshof. Aceasta asigură legături cu gara din München, călătoria durând 30 de minute. Camerele sunt confortabile, cu baie proprie cu dus, uscator de par, seif, aer conditionat, TV și acces gratuit la internet.

Landhotel Martinshof se află într-o fostă fabrică de bere din Riem şi oferă camere în clădirea principală şi într-o anexă. În fiecare dimineaţă, Landhotel Martinshof serveşte un mic dejun generos tip bufet. Restaurantul San Martino are grădină, berarie şi oferă preparate mediteraneene variate. Camerele sunt liniştite şi au design modern în culori deschise. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în toate zonele de la Martinshof.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Piata de Craciun Munchen Germania


Data de plecare Pret/persoana/pachetRezerva
29.11.2018394 EuroRezerva

Orar de zbor (ore locale)

Zbor Nr. Zbor Decolare Ora Aterizare Ora DurataZbor
Dus RO315 Bucuresti Otopeni 08:25 Munchen 09:35 02:10
Intors RO312 Munchen 19:50 Bucuresti Otopeni 22:50 02:00