Piata de Craciun Praga Cehia Image
Piata de Craciun Praga Cehia ImagePiata de Craciun Praga Cehia ImagePiata de Craciun Praga Cehia ImagePiata de Craciun Praga Cehia ImagePiata de Craciun Praga Cehia Image
Tarif de la:394 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!
Perioada: 29.11.2018 - 02.12.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Piata de Craciun Praga Cehia

29.11.2018 Bucuresti – Praga / Hotel City Partner Gloria 3*

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 05.50 pentru imbarcare la cursa TAROM RO 225 cu decolare la ora 07.50 spre Praga. Aterizare la Praga la ora 08.45. Incepem explorarea orasului cu un tur al orasului, cu ghid vorbitor de limba romana, cuprinzand principalele obiective turistice ale orasului: Muzeul National, Teatrul National, Cartierul Lasser, Complexul Medieval al Castelului  Praga cu faimoasa Catedrala St. Vit (intrarea in Castel este optionala: 12Eur/ pers.), Cartierul Evreiesc si Orasul Vechi, Piata Wenceslas, (intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse), Piata Primariei, Turnul Primariei,  Ceasul Astronomic, zona pietonala cu magazine si cafenele. Dupa amiaza, timp liber pentru vizite individuale. Seara va propunem optional o cina intr-un restaurant tipic praghez, cu bucatarie, muzica si programe  traditionale. Seara cazare Hotel City Partner Gloria 3* sau similar in Praga.

30.11.2018 Praga – Croaziera pe raul Vltava / Hotel City Partner Gloria 3*

Mic dejun. Timp liber pentru a vizita traditionalele Piete de Craciun din Praga, cele mai mari piete se afla in Old Town Square si in Piata Wenceslas, unde veti gasi o sumedenie de produse de sezon: jucarii din lemn, bijuterii lucrate manual, lumanari parfumate, ornamente de Craciun, halbe de bere din ceramica, palarii, marionete. De asemenea, puteti incerca mancaruri traditionale si bauturi de sezon: porumb, carnati, vanocka (cozonac traditional), vin fiert, punch, grog, lichior cald facut din miere.

Piata de Craciun Praga Cehia

Alte Piete de Craciun, mai putin celebre dar la fel de fermecatoare, se gasesc in multe dintre pietele mai mici ale orasului. Pietele sunt deschise, de obicei, in fiecare zi de la 09:00 la 19:00 in timpul saptamanii și de la 09:00 la 20:00 la sfarșit de saptamana. Seara va propunem (optional) o croaziera cu cina inclusa pe raul Vltava pentru a admira si din alta perspectiva principalele atractii ale orasului (Castelul din Praga, Catedrala Sf. Vitus, Podul Carol, Teatrul National, Castelul Vyšehrad). (intalnire la hotel cu ghidul local de limba romana si plimbare pe jos pana la locul de imbarcare). Seara cazare Hotel City Partner Gloria 3* sau similar in Praga.

01.12.2018 Praga – Dresda / Hotel City Partner Gloria 3*

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Optional: Va recomandam Excursie de 1 zi la Dresda pentru a vizita orasul si renumita Piata de Craciun de aici. Dresda, capitala Saxoniei este un oras situat pe malul stang al Elbei cu  numeroase obiective turistice: Castelul Zwinger cu o valoroasa galerie de arta incluzand picturi ale lui Rembrandt si alti pictori renumiti, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 ani, Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. In orasul vechi  se organizeaza  Piata de Craciun din Dresda, „Striezelmarkt”, cea mai veche din Germania, unde veti gasi obiecte de artizanat traditionale de Craciun realizate in zonele rurale din zona; obiecte de sticla si ceramica pictate in alb si albastru, jucarii de lemn, si spargatoare de nuci din Erzgebirge. Seara cazare Hotel City Partner Gloria 3* sau similar in Praga.

02.12.2018 Praga / Bucuresti

Mic dejun. Predarea camerelor si transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TAROM RO 226, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 09.35. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 12.25.

Piata de Craciun Praga Cehia

Piata de Craciun Praga Cehia

Tariful include :

  • 3 nopti cazare cu MIC DEJUN la  HOTEL City Partner Gloria3*
  • Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
  • Tur al orasului Praga cu ghid de limba romana
  • Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni – Praga  – retur;
  • Taxele de aeroport 150 €/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului) ;
  • BONUS asigurarea medicala si storno  (indiferent de varsta) – PT CARE LA INSCRIERE AVEM NEVOIE DE DATA NASTERII.
  • Asistenta turistica in limba romana

Tariful nu include :

  • Intrarile la obiectivele turistice;
  • Excursiile optionale
  • Alte servicii decat cele mentionate in program

Descriere Hotel

Hotel City Partner Gloria 3* – PRAGA

City Partner Gloria este un hotel nou și frumos renovat aflat în imediata vecinătate a centrului orașului Praga. Este ideal situat, în cartierul pitoresc Žižkov, la poalele dealului Vítkov. In centrul orasului se poate ajunge  foarte usor si rapid cu autobuzul (8 minute) sau pe jos (25 de minute), astfel încât puteți vizita foarte usor toate punctele de atractie ale orasului. Există o stație de autobuz chiar în fața hotelului, astfel ca se poate ajunge cu ușurință in Orașul Vechi, la Podul Carol, in cartierul Lesser Town sau la Castelul Praga.

Stația de tramvai aflata la 300 de metri de hotel oferă acces direct către Piața Wenceslas în 10 minute. Toate camerele Hotelului Gloria sunt mobilate cu gust și au baie cu cadă sau duș. Toate camerele includ minibar, cutie de valori și TV prin satelit. Recepția este deschisă nonstop. De asemenea, hotelul oferă zonă de mic dejun, servicii de spălătorie, servicii de transfer și birou de turism.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Piata de Craciun Praga Cehia


Data de plecare Pret/persoana/pachetRezerva
29.11.2018394 EuroRezerva

Orar de zbor

29NOV:  Bucuresti   07:50 – 08:45  Praga (RO225) / 02DEC:  Praga   09:35 – 12:25 Bucuresti (RO226)