Piata de Craciun Praga Cehia Image
Piata de Craciun Praga Cehia ImagePiata de Craciun Praga Cehia ImagePiata de Craciun Praga Cehia ImagePiata de Craciun Praga Cehia ImagePiata de Craciun Praga Cehia Image
Tarif de la:220 €pachet/persoana
Perioada: 28.11.2018 - 05.12.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Piata de Craciun Praga Cehia

Ziua 1: Bucuresti  – Nadlac

Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 22.00 si plecare (ora 22:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2: Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km)

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta unde vom face un scurt tur panoramic cu autocarul, si vom putea admira: Citadela, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Biserica Mathias, Piata Eroilor, Palatul Regal.Ne cazam in jurul orei 14.30 la hotelul 3* din Budapesta. Timp liber la dispozitie. Seara, optional, va propunem o croaziera pe Dunare cu vas de croaziera in exclusivitate pentru grupul nostru, cina meniu special, sampanie, vin, bauturi racoritoare incluse (Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

Piata de Craciun Praga Cehia

Ziua 3: Budapesta-Bratislava (Piata de Craciun)-Praga (589 km)

Dupa micul dejun, ne continuam deplasarea spre Praga, iar pe traseu vom trece prin Bratislava,capitala Slovaciei. Tur panoramic de oras cu autocarul si oprire in Piata de Craciun Bratislava. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. In cursul serii ajungem in Praga si ne cazam la hotelul Olympik 4* sau similar.

Ziua 4: Praga – Tur de oras si Piata de Craciun.

Dupa micul dejun,transfer in centrul orasului pentru tur pietonal.Vom putea admira Muzeul National,Opera,Teatrul National,Castelul din Praga cu faimoasa Catedrala Sfantul Vitus,Podul Carol,Strada de aur, Piata Vechiului Oras cu Biserica Sf.Nicolae,Ceasul astronomic, Biserica Týn şi statuia lui Jan Hus, teologul reformator ceh ars pe rug pentru ideile sale anti-papale.

Din peisaj nu lipsesc trăsurile cu cai şi artiştii de stradă. In continuare vizitam Piata de Craciun cu insotitorul de grup.Seara intoarcere si cazare la acelasi hotel in Praga. Optional, cina cu program folcloric in restaurantul traditional U Fleku.(Pret: 30 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

Piata de Craciun Praga Cehia

Ziua 5: Praga- Excursie la Karlovy Vary si Piata de Craciun.

Mic dejun. Optional, excursie la Karlovy Vary, o renumita statiune balneo-climaterica din Cehia,fondata de regele Charles al IV-lea, cu 12 izvoare calde, locul unde se fabrica faimoasa băutură tradiţională cehă numita Becherovka conform unei reţete secrete de plante medicinale şi mirodenii. Istoria produsului datează din anul 1807 când Becherovka a devenit cunoscută datorită calităţilor sale digestive.Vizită cu degustare de lichior la Muzeul Becherovka. (Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

Seara ne intoarcem in Praga si continuam vizitarea Pietelor de Craciun.Cazare la acelasi hotel in Praga.

Piata de Craciun Praga Cehia

Ziua 6: Praga-Viena-Budapesta (580 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Viena.Tur de oras panoramic si pietonal de-a lungul celebrului bulevard Ringstrasse: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Parlamentul, Teatrul National (Burgtheater), Primaria, Universitatea si Biserica Votiva. In continuare timp liber in Piata de Craciun din fata Primariei Viena.

In cursul dupa-amiezii ajungem in Budapesta. Pentru seara, optional, va recomandam o cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-un loc renumit : Crama Borkatakomba, cel mai mare labirint cu vinuri-88 km lungime ( Pret: 35 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus).

Ziua 7 : Budapesta-Bucuresti (850 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Piata de Craciun Praga Cehia

Piata de Craciun Praga Cehia

Tariful include :

 • Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*.
 • Cazare 3 nopti cu mic dejun in Praga la Hotel Olympik 4* sau similar.
 • Tur panoramic la Budapesta.
 • Tur panoramic la Bratislava si vizitarea Pietei de Craciun.
 • Tur de oras Praga si vizitarea Pietei de Craciun.
 • Tur de oras Viena si vizitarea Pietei de Craciun din fata Primariei.
 • Ghid roman insotitor.

Tariful nu include :

 • biletele de intrare la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala de calatorie.
 • asigurarea storno

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Piata de Craciun Praga Cehia


Data de plecare Pret/persoana/pachetRezerva
28.11.2018220 EuroRezerva
05.12.2018220 EuroRezerva