Piata de Craciun Sibiu Image
Piata de Craciun Sibiu ImagePiata de Craciun Sibiu ImagePiata de Craciun Sibiu ImagePiata de Craciun Sibiu ImagePiata de Craciun Sibiu Image
Tarif de la:99 LEIpachet/persoana
Perioada: 09.11.2019 - 16.11.2019
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


Piata de Craciun Sibiu

O ZI LA TARGUL DE CRACIUN SIBIU 2019!

Descrierea programului: Plecare: ora 6.00 de la Gara de Nord. În dimineața zilei vom începem călătoria noastră către Sibiu, unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, ce găzduiește un Tărg de Crăciun la nivelul celor din orașele germane! Ne vom deplasa pe ruta București – Pitești – valea Oltului – Sibiu. Odată ajunși în Sibiu, vom descoperi centrul istoric al orașului, cu Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet.

Obiective de interes în Sibiu sunt Muzeul Brukenthal, Podul Mincinoșilor, Biserica Evanghelică, Biserica Catolică din Piața Mare sau Biserica Ortodoxă. Aici ne vom bucura de sufiient timp liber pentru a explora Târgul de Crăciun din Piața Mare, precum și alte frumuseți ale orașului vechi.

Miresmele de vin fiert și scorțișoară ne vor însoți peste tot în acest oraș ca din povești. În finalul zilei vom reveni în București traversând Carpații Meridionali.

Tariful include :

  • transport autocar/ microbuz cu aer condiționat
  • toate taxele de drum
  • însoțitor de gup pe toată durata excursiei

Tariful nu include :

  • taxele de intrare și de fotografiere la obiective
  • mesele
  • Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 20 LEI/pers.

Se spune că Sibiu este orașul în care casele au ochi. Așezat în inima Transilvaniei și foarte aproape de centrul României, orașul medieval Sibiu este o adevărată încântare atât pentru turiștii români, cât și pentru cei internaționali. Este un loc încărcat de o atmosferă boemă, cu străzi pietruite și arhitecturi vechi, dar încă impresionante.

O plimbare prin piețele complet deschise, apărate de ziduri de piatră, turnuri, clădiri și biserici vechi de secole, te va face să simți că parcurgi o călătorie în timp. Scările despart „Orașul de Sus”, acolo unde pe vremuri trăiau cei mai bogați dintre saxoni, de „Orașul de Jos”, care adăpostea țăranii fără venituri considerabile.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Piata de Craciun Sibiu


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
09.11, 16.11.201999 LEIRezerva