Piata de Craciun Zagreb Image
Tarif de la:245 €pachet/persoana
Perioada: 27.11.2019 - 01.12.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 7
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Piata de Craciun Zagreb

Program

Ziua 1. 11 București – Belgrad (~600 km)

Ne îmbarcăm în autocar la ora 6.30 dimineaţa din Autogara Centrală – București și plecăm pe ruta Pitesti – Sibiu – Timisoara. Ajungem seara în Belgrad, și ne rămâne timp să facem un scurt tur panoramic. La început, ne încearcă un puternic sentiment de déjà vu: aceleași clădiri stereotipe, bulevarde largi flancate de blocuri de locuințe, cartiere urbanizate în stilul caracteristic al epocii comuniste.

Apoi totul se schimbă și putem să admirăm clădirile și monumentele istorice îmbăiate în lumini ambientale. Ne vor impresiona pe rând: Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Printesei Ljubica, artera pietonala Kneaz Mihaljov. Pornim spre hotel pentru cazare.

Ziua 2. 11 Belgrad – Zagreb Piata de Craciun (~390 km) Piata de Craciun Zagreb

Odata ajuns in Zagreb, vei fi fascinat de contrastul creat de partile vechi ale orasului unde stradutele pavate cu piatra sunt iluminate cu felinare electrice si de zonele noi in care zgarie norii construiti din sticla iti vor atrage atentia.

Vom vizita Biserica St. Mark probabil cel mai important obiectiv touristic din oras, muzeul inimilor ranite, probabil inima orasului piata Ban Jelacic. Timp liber la dispozitie cumparaturi de craciun, puteti incerca o plimbare cu funicularul primul mijloc de transport din oras care functioneaza si astazi. Cazare Zagreb.

Ziua 3. 11 Zagreb – Piata de Crăciun Piata de Craciun Zagreb

            După servirea micului dejun aveți timp liber la dispoziție și posibilitatea de a explora individual orașul și Piața de Crăciun, Capitala croată ne oferă o perspectivă frumoasă, încadrată de Muntele Medvednica. Orașul a rezistat eroic atacurilor turcești, dar și cutremurului devastator din 1880.

Încercările trăite de-a lungul timpului se văd azi în Zagreb, în două moduri. Bisericile elegante și mănăstirile arată credința puternică în Dumnezeu. Pe de altă parte, palatele, parcurile și aria comercială arată că în Zagreb oamenii știu să se bucure de viață! În vizita noastră, vedem ambele pespective: cea spirituală, la Catedrala Adormirea Maicii Domnului, care domină Piața Kaptol cu turnurile sale ce veghează orașul încă din secolul al XIII-lea, dar și partea modernă, vibrantă pe care o simți în Piața Centrală Zrinjevac.

Odată ce ai explorat puțin orașul, vei fi fascinat de capodoperele arhitecturale, realizate în variate stiluri, de la secesionist la neobaroc și art nouveau. Capitala Croației este un oraș care te îndeamnă, chiar și iarna, să îl străbați agale la pas și să descoperi minunățiile ascunse pe străzile sale. Avem timp liber pentru a explora Târgul de Crăciun, unde ne vor tenta zeci de preparate autentice, așa că îți sugerăm să savurezi un pahar de vin fiert cu scorțisoară în timp ce te lași copleșit de atmosfera de Crăciun.

O altă experiență de neratat în capitala croată este o plimbare cu funicularul, primul mijloc de transport din oraș, care funcționează și astăzi. Mergem apoi la hotel pentru cină și somn.

Ziua 4. 11 Graz – Budapesta (~530 km) Piata de Craciun Zagreb

Dupa micul dejun, plecăm spre Austria și ne oprim în Graz, al doilea oraş ca mărime al Austriei situat la poalele Alpilor.

Ziua 5. 12 Budapesta – București (~830 km)

Plecăm din Capitala Ungariei, senzațiile și amintirile zilelor petrecute împreună ne dau motive suficiente să facem planuri pentru următoarele destinații, să arătăm cele mai frumoase “capturi” cu telefoanele mobile și să ne gândim cu bucurie la Sărbătorile ce urmează. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Tariful include :

  • Transport cu autocar clasificat 2-4*
  • 4 cazări hotel de 2-3*si 4* hotel Garden sau similar.
  • 4 mic dejun;
  • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Excursiile opționale pentru un grup de 25 persoane;
Bonusuri
  • NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Piata de Craciun Zagreb


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
27.11de la 245 EuroRezerva
https://www.gardenhotel.hr
A B C D
PELLERIN PLUS BEST DEAL

Reducere 80

PROMO

Reducere 50

STANDARD +

Reducere 20

230

+ 95 € ( transport  autocar)

150

+ 95 € (transport  autocar)

180

+ 95 € (transport  autocar)

210

+ 95 € (transport  autocar)

 

pret de persoana in camera dubla
 

Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;

Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

Plata integrala la inscriere;

Nu se accepta modificari sau anulari.

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

Avans  30% la inscriere;

Diferenta de plata pana la  30.09.2019;

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE! LOCURI

        LIMITATE!

Oferta este valabila pana la  30.09.2019.

 

 

Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 

suplimente &reduceri

·   Supliment de single 45 €

·   Reducere a 3-a persoana in camera  15 €.

·   Copil 6- 12 ani, reducere 15 euro pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti;