Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adaaran Select Hudhuran Fushi (Lhohifushi)


Descriere

Adaaran Select Huduran Fushi - Premium All Inclusive se află pe insula Lhohifushi din Maldive. Facilitățile oferite de proprietate includ piscină în aer liber și teren de tenis. Vilele situate pe plajă sau deasupra apei au aer condiționat, TV cu canale prin cablu/satelit și minibar. Băile private sunt dotate cu uscător de păr și duș cu efect de ploaie, în aer liber. Adaaran Select Huduran Fushi - Premium All Inclusive se află la aproximativ 19 km de Aeroportul Internațional Male. Insula este la 30 de minute de călătorie cu barca cu motor de aeroport. Chavana Spa oferă o gamă de terapii prin masaj, căzi spa și tratamente faciale. Oaspeții pot opta pentru facilitățile de sporturi acvatice ale proprietății, cum ar fi kitesurfing, scufundări și wakeboarding. Proprietatea are sală de sport. Restaurantul Banyan și cortul indian semi-deschis Lohis Wave servesc mese tip bufet cu mâncăruri internațional. Restaurantul în aer liber Sunset oferă mese la lumina lumânărilor, cu fructe de mare și vin. La barurile Lohis și Hiyala puteți să savurați cocktail-uri.

Localizare Hotel

Adaaran Select Huduran Fushi - Premium All Inclusive se află la aproximativ 19 km de Aeroportul Internațional Male. Insula este la 30 de minute de călătorie cu barca cu motor de aeroport.

Facilitati Hotel

Adaaran Select Huduran Fushi - Premium All Inclusive se află pe insula Lhohifushi din Maldive. Facilitățile oferite de proprietate includ piscină în aer liber și teren de tenis.

Chavana Spa oferă o gamă de terapii prin masaj, căzi spa și tratamente faciale. Oaspeții pot opta pentru facilitățile de sporturi acvatice ale proprietății, cum ar fi kitesurfing, scufundări și wakeboarding. Proprietatea are sală de sport.

Restaurantul Banyan și cortul indian semi-deschis Lohis Wave servesc mese tip bufet cu mâncăruri internațional. Restaurantul în aer liber Sunset oferă mese la lumina lumânărilor, cu fructe de mare și vin. La barurile Lohis și Hiyala puteți să savurați cocktail-uri.

Facilitati Camere

Vilele situate pe plajă sau deasupra apei au aer condiționat, TV cu canale prin cablu/satelit și minibar. Băile private sunt dotate cu uscător de păr și duș cu efect de ploaie, în aer liber.

Beach Villa

Suprafața vilei: 

59 m²

Vilele de pe plajă sunt situate de-a lungul frumoasei plaje și sunt dotate cu o varietate de facilități moderne.

Tariful camerei nu include costul transferului de la/la aeroport. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi secţiunea Informaţii Importante.

 

Deluxe Beach Villa

Suprafața vilei: 

59 m²

Această vilă are TV prin satelit, zonă de relaxare și intrare privată.

 Sunrise Villa

Suprafața vilei: 

64 m²

Sunset Villa

Suprafața vilei: 

64 m²

Garden Villa

Suprafața vilei: 

43 m²

Această vilă are pardoseală de gresie/marmură, aparat de ceai/cafea și fierbător electric.

 

 

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie