Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

COMO Maalifushi este o proprietate luxoasă situată pe insula Maalifushi, cu vedere panoramică la Oceanul Indian. Oaspeții au la dispoziție vile mobilate elegant și tratamente spa relaxante. Accesul la internet WiFi este gratuit in toate zonele.

Toate vilele includ masă de sufragerie, iPod docking station, DVD player și aparat de cafea. Băile cu finisaje de marmură au o cadă mare și duș cu efect de ploaie. Majoritatea vilelor oferă o piscină privată spațioasă.

COMO Shambhala Retreat combină terapiile asiatice, alimentația, exercițiile fizice și yoga cu un program orientat spre rezultate, condus de experți in sănătate holistică. In excursiile organizate de Whale Shark Excursions vă puteți apropia de rechinul balenă, cel mai mare pește din lume. Vă puteți planifica excursii in zona Farms - un recif de corali bine delimitat care oferă valuri mecanice ideale pentru surf, paddle surfing sau shortboard. In plus, puteți beneficia de charter-ul privat pentru a ajunge in niște locuri ascunse mai indepărtate. De asemenea, surferii se pot bucura de beneficiile sistemului de coaching Tropic Surf, renumit la nivel mondial.

Acest complex frumos este situat la 60 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Malé si oferă zonă de plajă privată. Complexul se află in inima atolului Thaa, renumit pentru diversele specii de pești și rechini.

Restaurantul Madi este deschis pe toată durata zilei și oferă mancăruri din insulele Maldive și din bucătăria internațională. Oaspeții pot savura mancăruri japoneze tradiționale la restaurantul Tai sau se pot destinde cu un cocktail la barul Thila. COMO Shambhala Cuisine este un concept nutrițional unic, care integrează ingrediente organice bogate in enzime vii, vitamine și minerale marine, dar in același timp iși păstrează gustul. Alimentele sunt crude, preparate la abur sau la grătar in vederea obținerii unor beneficii maxime pentru sănătate.

Camerele Play by COMO au fost amenajate ca spațiu social si inspirațional pentru familii. Din ianuarie pană in aprilie puteți pescui la nord și la sud de COMO Maalifushi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie