Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ellaidhoo Maldives By Cinnamon


Descriere

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon este un paradis insular aflat în atolul Alifu Alifu, care oferă unități de cazare confortabile, cu facilități de lux. Înconjurat de palmieri şi plaje albe, hotelul are piscină infinită şi centru de fitness. La Ellaidhoo Maldives by Cinnamon se poate ajunge cu hidroavionul sau barca cu motor de la Aeroportul Internaţional Malé. Călătoria cu hidroavionul durează 25 de minute, iar călătoria cu barca cu motor 1,5 ore.

Localizare

La Ellaidhoo Maldives by Cinnamon se poate ajunge cu hidroavionul sau barca cu motor de la Aeroportul Internaţional Malé. Călătoria cu hidroavionul durează 25 de minute, iar călătoria cu barca cu motor 1,5 ore.

Facilitati Hotel

Centrul spa Chavana oferă o experiență relaxantă, cu sălile sale de tratament private şi tratamente de masaj relaxante. Pentru oaspeţii cu spirit de aventură, hotelul organizează zilnic excursii de scufundări la recifele spectaculoase din atolul Ari de Nord.

Restaurantul Madi oferă bufete internaționale. La barul Iruohsnee, oaspeţii pot admira asfințitul în timp ce savurează cocktailuri tropicale.

Facilitati Camere

Camerele spațioase și luminoase de la Ellaidhoo Maldives by Cinnamon au zonă de relaxare cu canapele confortabile și vedere frumoasă la ocean. Televizorul are canale prin cablu şi prin satelit, iar baia este parțial în aer liber şi beneficiază de apă desalinizată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.